Thursday, January 7, 2010

MUKTAMAD!!!! GATHERING CIKGU BLOGGER!

Maaf silap skit kat banner bawah ni 2010 tukar kepada 2011 ye ... =.=


MAKLUMAT PENTING! :

  • Sila tinggalkan nama anda di komen entry ini jika anda benar-benar confirm untuk datang. Tinggalakn URL blog anda beserta TARIKH LAHIR DIRI ANDA!!!!(bukan tarikh lahir blog tau..huhuhu)...
  • 8 Jan 2010, anda diminta berkumpul di tempat yg telah diberitahu tepat pada waktunya. jangan lambat, kita bermula dengan aktiviti ICE BREAKING!
  • Tempat makan akan diberitahu kemudian oleh AJK Persegaran kelak
  • Kek birthday, belanja makan dan main bowling adalah SDN.BHD (akan dikutip disana nanti)
  • Jangan lupa bawa bersama-sama hadiah untuk ROMEO & JULIET anda lingkungan harga RM10 (undian di buat di sana)
  • Permainan bowling bermula apabila undian kumpulan telah dibuat.

AJK TERLIBAT :
  1. ICE BREAKING : CIK MAS, CIKGU FIQ DAN MOHD HELMI
  2. PERSEGARAN @ MAKANAN : NOONA MYRA OMAR, NURUL AKMAL
  3. BOWLING : NORMI DAN IEQA ARW
  4. HADIAH : CIK YAYA


P/s : Kebanyakan AJK adalah Guru Pelatih dari IPG Kampus Perempuan Melayu Melaka..kerana mereka adalah insan yg paling hampir dengan tempat gathering...memudahkan dan mempercepatkan urusan.. nama yg tiada jangan berkecil hati, anda boleh bantu AJK-AJK ini nanti semasa aktiviti berlangsung)

cik mas pesan : harap anda semua beri kerjasama untuk datang awal pada 8 januari 2011.. bawa rakan-rakan cikgu blogger yang berminat untuk join..terima kasih!
LAGI 1..SORY BANNER TU SILAP SKIT..2010 TUKAR 2011.. SILAP DAAA... baru perasan...=.=

KREDIT TO CIKGU MAS sbb WAT ENTRY NI..

1 comments:

lynn angel said...

salam.. teringin nak join since sy pun dah ada kat melaka masa tu.. Tapi, dlm week event ni dianjurkan, sy akan bz sikit dgn stuff2 for praktikal.. So, boleh sy mintak izin nak konfirmkan balik penyertaan sy? Answer will be given max. 4 days before the event.. Sorry for any inconvenience..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails