Saturday, July 31, 2010

Ahli Sihir Kejam!!!!


PERINTIS MERLIN!!!!

Korg nk tau x?
Smlm kn......Smlm kn.......
AQ Tgk Movie.....
Psl ahli sihir+ fizik.......
Totally Great.....
Awesome!!!! Meletoooooooooooooooop!!!!
Korg dh tgk ke blom?
Ksah tntg David yg sbenau-benaunya mrupakan perintis kpd MERLIN......
kSiah aq tgk si Balthavar, lbh kurg seribu tahun cari budak tu.
Bru jumpa scara xsengaja.......
Si David ni ditAkdirkan konon-kononnya utk memusnahkan nenek sihir yg bajet muda iaitu Morgana.........
Cter ni pown ader gak lawaknyer......
Huhuhuhu.tp, mmg excited gak lah aq tgk part bler David dh boleh kawal kuasa dia tnpa cincin Merlin tu........
Tp, aq agak terkilan sket ar, sbb ahli sihir jahat jz ader bper jerk......
Si Cina tu, Budak kecik comel tu, mamat poyo yg konon2nya artis terkenal, Morgana n Pakcik Bertopi tu...
Kan best klu byk sket ahli sihirnyer.......
Bru bley wat aq menjerit2 happy dlm panggung tu.
Ni tak, aq nk menjerit pown pkir 45 kali.
Sbb sblh aq tu pakcik..
Kot2 dia ader sakit jantung ker, breast kanser ker......
baHAYa kan kesihatan dia jerk........


Huhuhu....sorry pakcik, terngumpat hal pakcik pak cik plak dlm ni.....huhhuuh...
Aq mmg suka tgk ahli sihir budak kecik yg jahat tu,....
Comel jerk...pki bju ala2 cm sister kt gereja.......huhhuhu...
Zuhair kata cter ni best gler.......
Tp, bg aq NIGHTMARE ON ELM`S STREET lg best!!!!
So, utk cter ni, aq bagi 8/10...
Korg plak????

6 comments:

-fickryhisham- said...


Giler rajin hang pi pawagam layan citer.

Aku rase pihak Astro leyh amek hang sebagai pengulas movie yang berkarisma kat depa punyer rancangan.

Btw, aku pon minat gaks citer-citer yang berunsur sains fiksyen nie pasai Harry Potter pon dah 18 kali khatam.

So.. kalo ader mase. Aku suruh jer member aku download citer nie. Dier jer yang pakar bab-bab memuat-turun segala spesies citer nie.

Aku just menolong beliau copy & paste.

(=

ashraf said...

nyesal aku xtgok aritu!

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

rajinnye kau g tgk movie..
aku bru 2 kali g gsc tu..

Cikgu Fikri said...

FIckry hisham.
huhuhh.......
Astro mmg ader offer aq,
tp aq tolak.
xsuka nk mencapap ni......
huhuhu.
lg 1,
mmg aq suka tgk wayang.
best wooooooo........
nk2 bulan ogos t,
byk cter best.
Avatar last airbender lah,
cat dogs lah.........
huhuhuh.......

Cikgu Fikri said...

asyraf?
huhuhuhu..
asl xtgk aritu........
so, ko tgk cter aper?
huhu....

Cikgu Fikri said...

myra,
alah,
sekali sekala tgk movie.
pew salahnya......
huhuuh......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails