Sunday, July 4, 2010

The Backup Plan

Rancangan Sampingan???!!!





Totally Best........
Great!!!!!!
Awesome!!!!
Sronok seh.......
Serius best!!!
Korg try lah tgk....
MeH Sni dekat sket,
biar aq story..Lepas ni korg xyah tgk movie ni..
(Bole ker cm ni???)
Cter ni tntg seorg pompuan..pompuan ok..bukan Mak nyah, mak hayam or yg sekaum dgnnya...
(Ni klu kaum2 nokks bcer, mmg dia hambat aq ngan heels diowg...
Ok, berbalik kpd cter, pompuan ni dia nk anak, tp, dia masih xjumpa jantan yg ideal ngan dia,
so dia cdg nk wat aper ek nama nyer? ala, yg cm beli sperm klinikal and soh doktor ghodok sperm tu kt dia.....huhuhu...


Then, maser dia blik dr klinik tu, dia tahan 1 teksi ni, then dia naik..Pastu, kebetulan, dia naik serentak ngan sorg jantan ni...Start dr tu, cm2 lah adegan senonoh & x senonoh berlaku spnjg dia knl ngan jantan tu..Tetiba...........
tett.....hamik ko,dia ngandung kottt...


So, start dr tu, cm2 lah konflik timbul...
Klu korg nak tau, tgk lah sndiri...
Kang aq story lebih2 kang, silap2 industri panggung wayang kt Malaysia ni tutup...
hahahaahahaa....Paperpown, cter ni mmg klakar..
Mcm2 part mmg serius wat aq gelak kuat2 seperti biasa....
Aq dh xpeduli pompuan kt sblh aq time tu..
Tp, yg aq segan tu....
Ader 1 part ni, aq ckplah mcm ni kuat2..:
APER YG DIA GHODOK TU????
tETIBA,pompuan kt sblh aq tu gelak...Hahaahah..lantak lah...peduli haper aq...huhuhu
Anyway, aq bg 9/10...Serius best!!!! Romantik comedy!!!!

12 comments:

-fickryhisham- said...

Hakhakhakkk!!!

Ape adegan tak senonoh tue?!

Aku kurang mengerti la Fiq~~~

Maklomlaa...

lambat pick-up sikit huhhuuu...

(=___=')

Anyway, aku nak tengok gaks citer nie nanti kalo ader rezeki....

Munira Muhiyddin said...

hamboi hamboi hamboi ko Fiq
bila cerita ada part part GHODOK segala bagai
terus bagi 9/10 .
nakal sungguh !
HAHAHAHAHAHA :DD

Cikgu Fikri said...

Fickry:

Ntah lah weh....
aq pown kurg mengerti...
aq tgk jerk........hahahahahah.....

Cikgu Fikri said...

Moon:

Amboh..........xnakal lah moon..
noty2 jerk....hashahaahha

FyZa said...

huhu mcm bes ja movie nie..hehe

WONG SIKAMPUH said...

wah ni film best sangat,aku nak tengok...salam kenal cikgu..i dah follow cikgu follow balik ya...from blogger indonesia

Cikgu Fikri said...

To Fyza:

Cter tu mmg best..
Klakar....huhuuhu

Cikgu Fikri said...

Salam kenal Wong Sikampuh...
Cter ni mmg best...
huhuhuhu

Fariq said...

wah tringin plak nak tgk cite ni lps bace entry ni..
jap lg bley dwnload...

Dark Half said...

xcited btol cikgufiq
seb bek anak murid x join sekaki

akan didownload dgn serta-merta...zasss

Cikgu Fikri said...

to fariq...

Wah.....
dh bcer entry,
bru mnat nk tgk eh???huhuhu.....
cter dia xder lah lucah sgt....
biasa2 jerk....
huhuhu...

Cikgu Fikri said...

Dark Half....
Maner ader excited...
biasa2 sajo....
huhuuhuh....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails