Tuesday, July 13, 2010

Do you know????


SUKAN SEKOLAH ASEAN KALI KE-2

(gmbr pembuka bicara...huhuhu)




EhERMMMmmmmmmmm..
Cubaan tulisan comel....
Cubaan...
Cubaan..
1....2....3.....
At last!!!!
Akhirnya!!!!
Tamat sudah tugas aq menjd salah sorg penyumbang dlm:

HUMAN GRAPHIC MAJLIS PEMBUKAAN SUKAN2 SEKOLAH ASEAN

Cop!!!
Cop!!!
Cop!!!
Korg semua tau x human graphic tu aper?
Acctly, human graphic tu, bukANlah KERTAS LUKISAN
Mahupun salah satu jenis cake yg ader di SECRET RECIPE,
Apatah lagi, bukan salah satu jenis lauk pauk yg dijual di
Warong Mak Teh Kuncup,
namun ianya merupakan satu persembahan yg dijayakan oleh manusia...
mANUSIA Jerk..kucing, tenuk,hanjing, tapir tu
TIDAK digalakkan join ok..
Harap Maklum..
Ha,manusia2 ni akan memegang 4 jenis kain berlainan warna yg akan membentuk,
gmbar, bendera, mahupun tulisan berdasarkan situasi yg terjadi kt padang..
huuuhuu...
kali ni Malaysia tuan rumah tau..
Kita harus berbangga yer kengkawan....
Sem lepas, eh bukan, tp 2, 3, tahun lepas THAILAND jd tuan rumah,.....
Ok, meh sini cikgu nk cter..
Meh dekat sket..
Milah, Sebah, Joyah, yg ko g main gigit kaki si MARIAH KARI tu knp,
dAH..DAH...DAH... jgn buli dia,
meh sini, cikgu nk cter....
Haaaaaaaaaaaaaaaa, korg nk tau, masa wat benda alah tu,
serius penat SEH...pENATnyer mengalahkan owang nk BERANAK..


(tipu lah tu)
Dgn cuaca yg panas, dgn aq yg xpki SUN BLOCK
( over jer nk sun block2 segala)
dgn kaki dan tangan yg lenguh,
akhirnya, Alhamdulilah, dpt gak wat dgn AGAK jayanya....
Kdg2 aq rasa, ktowang lg beruntung, even duduk menyelit pown,
tp dapat gak duduk...Drpd mereka2 yg jd CONDUCTOR tu,
lg lah penat, kena berdiri..panas...Kesian mereka...
Kepada, PN.KHAIRUL BARIYAH n PUAN FAZIDAH,
tahniah krn Puan sudah berikan yg terbaik..

sAYA SUNGGUH HARGAI..
oK, JOM TGK GAMBAr...
huhuhhu...



human graphic di atas di amik masa lthn..
huhuhu...

4 comments:

-fickryhisham- said...


Wahh~~~

Dengan usia yang mencecah 19 tahun 6 bulan lebeyh nie..

baru saat nie guwa taw ape mende makhlok yang bernama "Human Grapic" tue.

Aku ingatkan ia sejenis dokumentari khas di bawah kelolaan National Geograpic hakhakhakk...

Jangan salahkan guwa...

Dah berbulan-bulan tak speaking... asyik ngan mandarin jerr..

Btw.. memang smart persembahan yang korang wat nie..

Nanti balik Malaysia nanti aku nak join..

Hang booking nama aku ekk?!!

Sekian.


Cikgu Fikri said...

Kesian hang xtau aper tu human graphic..
huhuuhuhuh..
xpew2...
t cikgu tolong ajarkan yer.....
huhuuhhuuh...

btw, thanks puji...huhuhu

Munira Muhiyddin said...

"DENGAN CUACA YANG PANAS DENGAN AKU TAK PAKAI SUN BLOCK"
ok , sungguh tak menahan ayat kau ye .
btw , besar sungguh pengirbananmu dalam Human Graphics itu . thums up :DDDD

Cikgu Fikri said...

huhuhuhuhu....
ni semua atas hasil usaha ajaran sesat ko kepada aq lah moon...
huhuhu....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails