Friday, July 16, 2010

ILMU HITAM!!!!

MANTRA!!!!

tOTally OK.....
cTERyer menarik...
Tp, yg menyebabkan mood aq tgk cter tu DOWN kerana,
segerombolan kaum2 Adam di depan aq tu, memekak2...
Ganggu konsentrasi aq jerk...
Ditambah plak ngan si Zuhair, yg menjerit secara mendadak..
Dia ingt vokal dia lantanggggggggggggg sgt???
Dgn aq skali terjerit2 kt wayang tu...
huhuhuhu...
Cter ni kisahnyer tntg MUZIR yg sanggup wat aper sahaja trmasuk curi mayat n penggal kepala mayat demi menyembuhkan isterinya ANI...
kESIAN SEH..TGh2 excited MUZIR gali kubur sambil nyanyi lgU
BAD ROMANCE..
(OK TIPU JERK)..
Tetiba jerk dia ditangkap n dipenjarakan..So, time kt penjara tu, ader sowg atuk ni..namanya EMBAH...AQ ingtkan embah ni setan versi manusia, tp, rupa2 nyer pengamal ilmu hitam gak yg nk turunkan ilmu dia kt Muzir..

Pastu, cm2 lah berlaku adegan tembak menembak kuasa, balas membalas, cubit mencubit, cuma adegan TARIK2 RAMBUT jerk xder...huuhuh..
Ok, sambung blik cter tntg movie tu..
'Hmmmmmm..cter nyer not bad ar....
tp, bg aq, jln cter nyer mcm xder perkembgn...
Sepanjang cter hanya berlandaskan motif utama iaitu,
BALAS DENDAM gunakan ilmu hitam....
kOrg tau, byk gler cter ni bcer mantra tu,
sampai aq pown dh nk hafal dh..
Uissssssssssshhh..Syirik...
SubhanAllah........
Tp, best gak tgkBold dua org pengamal ilmu hitam tu lawan...
Dh cm GOKU VS BEZITA dh....huhuuh..
Pastu, hantu nyer plak wat aq tergelak jerk....


X CANTIK langsung...(perlu ker???)
tP, Dr segi kejutan cter tu,
boleh dberikan kredit lah..
nAK2 Bler part kt PENJARA PUDU tu....
Mmg menyeramkan jerk aq tgk bler org tu baca mentera2 setan kt ctu....
Dlm cter ni gak, aq dpt INFORMASI BARU..
(wah, dh cm CIRI2 WACANA yg aq blajar dlm BM2 plak...)huhuhuh.....
Rupa2nyer, bru aq tau, yg kt penjara pudu ader penjara khas utk pesalah ilmu hitam..
Penjara tu special sbb diluar dindingnya tlah ditulis dgn tulisan
Ayat2 Suci AL-QURAN...
bTOL ker penjara tu ader?
Or, cter tu sajer2 wat jerk...?
Tp, aq rasa btol kottttttt....
Ntah, aq pown x pasti..
Paperpown, aq bg 7/10...
kORG jgn lupa tgk..huhuhu...

cUBA TGK trailer kt link ni..

LINK

20 comments:

EYQA ♥ said...

wahhh, best nyer ! nak tgk ! :D

Cikgu Fikri said...

Huhuhuhuh...
best gak ar...
huhuuhuh

Munira Muhiyddin said...

kwn aku sibuk ajk tgk movie nih .
tp takut pulak bila tgk iklan dia kat TV . haha :DD

x bleh blah ko da hafal mantera uh . :DD

Cikgu Fikri said...

tau xpew moon.....
mmg byk kALI dia ulang2 mentera tu..
huhuuuhuh.........

K2r~90 said...

aq pon ade gak nak try tgok ri tu tp tgok predator bex gak

Cikgu Fikri said...

huhuhh...
best ker predetor?
asl xtgk mntra?
huhuu...

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

oit!!
seram aku tgk..gmbr je dh myeramkn..huhu..

Hana Ayra said...

best sgt ke?

Cikgu Fikri said...

PC:

Huhuhu...xder lah seram sgt.,...
boleh2 jerk..
huhuhuhu...

Cikgu Fikri said...

Hana Ayra,
xder lah best SANGAT...
bIASA2 Sajo....huhuhhu

Encik aMin said...

Heheh.. tau2.. saja je wat gempak.. :p

Cikgu Fikri said...

Encik Amin..
huhuhu....
sajer wat gempak?
heheheh

-fickryhisham- said...



Aku bagi hang dua pilihan..

Antara citer atas nie ngan Puaka Niyang Rapik,
maner yang berpotensi untuk dicalonkan sebagai movie yang terunggul dari segi keseraman dan kemerepekan?!

Hang boleyh gaks wat contoh bandingan ngan drama Bilik Nombor 13 sama Misteri Nusantara~~~

Agak-agak maner yang leyh buat bulu tengkok + bulu hidong + bulu kaki + bulu roma meremang tegak berdiri bile tengok citer seram tue?!

Sila jawab dengan pro dan kontranya.

(10 markah)

Cikgu Fikri said...

Oitttttttttt....
hang ingt soalan esei ker?
Kali ni paper aper plak?
English 1119???
huhuhuh...
Dr segi seram,
Mantra kottttttt.....
Dr segi merepek kerepek,
Tidak pasti sgt.....
Klu drama plak,
keseramannya cm bilik num 13 kottttt.....
So, konklusinya,
Mantra DBerikan berdasarkan bintang:

Seram:7
thriller:6
Merepek: xpasti.....huhuhu..

lea said...

baru tgk td...
xbest sgt la..
bese je...

hans said...

hari pertama aku tgok dan ada buat review dah pun
kalau rajin gi lah baca yer review aku tu

Cikgu Fikri said...

lea:

btol2...
base2 jerk/.........
heheheh..... kamu bg braper bintang?

Cikgu Fikri said...

hans....
samer lah......
ari 1st aq tgk..
tros aq wat review gak..huhuh

akmalhilmi said...

cite nieh besh
owank kate
papa pn
mlm nieh tgk free
:)

Cikgu Fikri said...

wah........
tgk free knp???
wah,
ader owg blanjer ker??/
huhuhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails