Thursday, December 16, 2010

Baru Nak Join Blog Larian!!!! (segan weh....)

Assalamualaikum....


Korang pernah dengar tak pasal acara Lari pecut ni?
Hanya Ada dlm Kejohanan Olahraga Negeri Senandung Blogger jerk...(sah merepek)
Sebenarnya, aku baru nak join blog larian ni..AKu tgk ramai yang dh join..
So, takkanlah aku nak ketinggalan lah plak kan? Segan seh sbb baru nak join....
Rasa mcm nak masukkan kepala dlm lubang jamban, pastu pam dua kali..Flush....(OK TIPU)
Antara peraturan yang membolehkan korang mendaftar sebagai ahli negara blog larian adalah:



1) Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/

SIAP!!!!

2) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)

Saya suka blogwalking kerana saya merasakan dengan blogwalking saya dapat mengeratkan tali silaturrahim sesama insan dan mengelakkan boring di waktu CUTI SEM..(wah, ayat skema!!!)

3) Follow Bloglarian

Baru jerk follow tadi..heheeh

4) Tag 3 orang atau lebih rakan

Tak tau lah yang diowang ni dh join ker blom..
tp, Mereka yang bertuah adalah:

Cikgu Aied
Cikgu Myra
Teacher Qiki
Ustaz Zul
Cikgu Moon
Sir Nizam
Ayie Si Actor

5) sila beritahu rakan yang anda Tag memalui comment

SIAP!!!!

6) Tinggalkan link post anda di comment entry ini bersama NAMA BLOG ANDA

Lepas publish, aku bagi yer...heheehe

7) peserta akan di listkan ke dalam BlogLarian mengikut turutan..

8) tiada tarikh tutup buat masa ini

Huhuhu..So, kalau korang berminat..Jomlah Join..Ala, sajer2 jerk..Xsalah kan?Seronok
heheeh :)

7 comments:

Cikgu Fikri said...

nama blog dh cm URL:

cikgufiq.blogspot.com

link:

http://cikgufiq.blogspot.com/2010/12/baru-nak-join-blog-larian-segan-weh.html

ijam ismail said...

manyak nye fiq oiii...
skrg tgh mls..
esk j lah..
hihi...

cik aied said...

fikri thanks tag aku...
tapikan...kt mana aku nk tinggalkan link entry aku?? sebab yg ko buat link tu blog dia je kan?? link utk entry tu takde ke?

Cikgu Fikri said...

ijam..

hehehe..
terpulang nak wat ker x...
:)

Cikgu Fikri said...

aied..

link entry ko tu.
ko anta kt dia,
then ko letak kt komen box entry ko plak..
heehehe

qiki said...

rajin btol ek..tgk la klaw rajin nnt kte wat.. :)

Cikgu Fikri said...

qiki....

terpulan glah..
xkisah pown..
heehheehe :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails