Friday, December 3, 2010

Laman Web Paling Bahaya!!!!

AMARAN: JANGAN CUBA KLIK LAMAN WEB YANG DISENARAIKAN DI BAWAH!!!! SEGALA PERKARA YANG AKAN TERJADI, BUKAN DI BAWAH TANGGUNJAWAB PENULIS. HARAP MAKLUM!!!!

Assalamualaaikum semua...
Aq nk tanya ni, adakah korang pernah dipermainkan ketika berblogging mahupun berFACEBOOking?


Sbg contoh di FB.:

XY: Link baik punyer..sila klik..

Then bila kitA KLIK, sesuatu terjadi pada labtop or PC kita...

kaLAU DALAM dunia blog plak, kat shoutbox tu, konon2 ader org dtg tegur kita dan suruh kita jenguk blog dia..Then bila kita klik, tetiba sesuatu jadi pada labtop kita..
Korang pernah x hadapi situasi mcm tu?
Aq pernah!!!!
Mmg mcm sioooooooooot...Aq geram gler masa tu..
Nak wat aper2 pown memang x bole..Last2, aq cabut bateri pastu on blik laptob aq..
Ah byk kali aq wat cmtu..Ish2...
So, kali ni, aq nk senaraikan beberapa laman web yang SANGAT BAHAYA jika kita klik..
Aq jumpa pown dlm internet..
Saja nak kongsi supaya korang lebih berhati2..
Korg jgn menggedik plak nk copy then hantar kat org lain..
(nAsib baik blog aq ni x bole right klik)

1. http://www.kenapa-ini.blogspot.com/

Laman web ni membuatkan korang akan bertanya2 dlm hATI.. kenapa dengan labtop aku ni? Aq pernah kena...

2. http://gigihweb.co.cc

Ha, ni lah web yang aku kena masa blogwalking dulu...Makhluk tu suruh aq lawat blog dia, then bler aq lawat jerk, jd mcm siooooooooooooot!!!

3. http://www.fadebook.com/

Memang nk suruh tangan korg jadi atlet olahraga!!!!

4. http://www.rumdesign.com/wrong/

Korang pandang jerk laptop korang selama 1 minit dan akan lihat kejutannya..

5. http://sajjadali.com/

Bler klik jer, nanti ader kluar suara orang menyanyi, pastu tetiba bertukar jadi suara yang menyeramkan.

6. . http://killerjo.net/

Laman web ni aritu aq terklik..Tp, aq tgk juz ader gmbr hantu jerk kt skrin Aq..Pastu, xder menda pown...

7. http://members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf

Yang ni cm kuiz tau...Ader dua gambar..Dia duruh korang cari perbezaannya, tp last2 ader kejutan..


8. http://www.youtube.com/666

Pergh...lepas aq tgk senarai2 web ni kt internet tadi, aq rasa ni yang paling bahaya.. Korang klik, then refresh sebanyak 10 kali..Tetiba skrin korang kuar darah yang mengalir then video youtube tu akan dimainkan secara sendirin ya..KorAng kena tgk video tu smpai habis.. Kita x boleh nak close or tutub video tu..pERGH..sERAM sEH...

Ni contoh dia:


So, aq harap korang berhati2 lah yer dgn lah yang web ni semua..Saper lah yang wat laman web tu kan? Aper motid dia? Apa rancangan disebaliknyer?Hmmmmmm.....

56 comments:

Su'AidaH IsmaiL said...

ahahaha..ak penh kene k0t..
seb bek xdak saket jntg..
kal0 x..xta0la..
btw..tq..ase nk pekene 0rg plak..muahahaha

fifianggun said...

uisshh,,,,dah penah kena juga,,selalu lelaki yang suka wat cmtu,,,,mntg2 la kite ni pompuan,,suke sangat nk sakat,,

Cikgu Fikri said...

Suaidah..

hahaha,
jgn nk kenakan orang,
ish2...
hehehehh

Cikgu Fikri said...

fifi..

larh..
pernah kena gak ekr?
bahaya kan?
rasa nk mencarut jerk..

♥..cik_mas..♥ said...

tq 4 da info.. :)

NOOR FATIN said...

thanx bagitau! kalau x lgsg xtau.. adess seram jugak!

M y M y said...

tak brani nak buka web yg last skali..hehehe..takOOoooot wehh tgk darah..huhuhu

.::: Princess MOMOY :::. said...

uit...dasyat tul
thx sharing dear...
mmg kadang2 d'all nih xde keje nak dibuat
MY RECENT POST: Pelaburan baru dalam AHB ?

bard bahtiar said...

setakat ni blum kna lagi..tp kna brjaga2 ni...thanks ya!

Cikgu Fikri said...

cik mas...

samer2...
hati2 yer... :)

Cikgu Fikri said...

cik mas...

samer2...
hati2 yer... :)

Cikgu Fikri said...

Noor fatin...

samer2..
hati2 gak yer..
klu nk klik sumthing tu, pastukan btol link nyer.....

Cikgu Fikri said...

MyMy...

Hahahaha..
tau pown..
fiq pown takut gak...

Cikgu Fikri said...

Princess Momoy...

huhuhuh...
mmg dahsyat...
hati2 yerkk.....

Cikgu Fikri said...

bard...

mmg kna berjaga2...
jgn terkena sudahler...

wahida idris said...

tq for da info. saya xpenah kena lgi. takott gak ni. wuwuwu~

Cikgu Fikri said...

wahida...

Huhuhu..
samer2..
hati2 yer...

m!sZ zAL!nA said...

kalo sy klik pe jadi erk?? nak try leh x?

Cikgu Fikri said...

misz zalina..

nk try yg mner?
try lah..
t akan ader perkataan yg bergerak2 sini sana n wat kita rasa rimas..
Nk hentikan,
tekan jerk ESC..
Then klik OK, smpai habis..
tp, lg elok xyah try lah..
risau plak klu labtop misz rosak....

♥ Funna ♥ said...

ooo yeke..xtau pon de website mcm2 tu..haha..anway thnx for da good info.. i loike!

m!sZ zAL!nA said...

xmolah kalo g2... thanks erk tp tgn ni gtal

Cikgu Fikri said...

Funna..

sbnrnyer ader byk n lg bhayer klu fiq dedahkan kt cni..
huhuhuh..
samer2....

Cikgu Fikri said...

misz zalina..

mmg klu bcer entry cmni,
tgn tu rasa gatal jerk nk tekan..
fiq prnah tekan yg killerjo tu..
tp, jz kuar gmbr hantu jer...
xtau lah adder lg disebalik tu..
hmmmmm....

cik EPAL said...

fuhh menakutkannn

khaiyisah husna said...

terlopong...ada jugak gini...-.-

saiazuan said...

dlm dunia tenet ni x sume leh caye.. hati2 tu penting.. happy surfing.. :D

Sallehudin Said said...

wahh !
takot nyer ..
tak nak la klik ..
urm

A.D.A.M. said...

ala, yg last xleh bukak.. xde kat youtube dah...

udin said...

bahaya seyh...makaseh chek gu 4 dis info...hehe

Cikgu Fikri said...

cik epal....

fuh,
mmg menakutkan..
huhuhuhu

Cikgu Fikri said...

khaiyisah....

huuhhuu..
jgn terlopong..
tutp mulut tu..
heheehe

Cikgu Fikri said...

saiazuan...

btol tu,
mmg kna hati2....

Cikgu Fikri said...

salehudin....

haahhaha..
jgn klik..
bahaya....

Cikgu Fikri said...

A.D.A.M


yeker ummi?
nmer ummi tau?
huhuhu

Cikgu Fikri said...

udin...


mmg bahaya....
samer2....

Redha said...

terima kasih dgn info ni yer...pernah kena dulu satu blog ni..mcm hapa jer..nyusahkan orang suh klik sampai seratus ribu kali..cemerlang sungguh perangai blogger tu.

A.D.A.M. said...

tadi ummi try tengok.. xde dah.. ;( baru nk tengokkkkk..

Cikgu Fikri said...

redha..

samer2..
wah,
mmg ceemrlang, gemilang dan terbilang perangai blogger tu...

Cikgu Fikri said...

A.D.A.M

wAH...
Brani btol ummi nk tgk..
xtakut rosak ker labtop?
huhuuhu.....

Seri said...

pernah 2 -3 kali kena juga. memang bengang. salahkan diri sendiri juga sebab gatal tangan nak klik

Cikgu Fikri said...

seri....

huhuhu..
mmg bengang pown..
rasa nk mencarut pown ader gak..
huhuuhu......

HonEyBuNNy said...

salam cikgu...selamat xpernah kena cm tu...heheh

Cikgu Fikri said...

HoneyBunny...

Salam gak..
fuh, mmg nasib baik..heehheh

PUCCAnis said...

ooii...ni salh sorang mngse..ingt elok la duk kuo video skali tetibe kuo muke dasat jerit kat skrin..sek bek dh off kn sound lappy mase tu..sbb mmg mncurigekn..hehe

orng yg wat mnde2 alah ni mmg banyak sangt free time...uurrgghh

Cikgu Fikri said...

puccanis...

wah, prnah kena gak ker?
mesti rasa geram kn?

ijam ismail said...

wah..makin lme..makin letup entry ko buat..aq sgt bgge...=)

Nana Liyana said...

eeeww ! takotnye . sy prnah kne yg killerjo.net tuh . gile nk tcabut je jntung . hahaha :P

Ayumi Wani said...

saye pown pernah kene ....
yg killerjo.net jugak ....
itu kali ketiga ...
yg lain, sebab tgk video ...
wuuu !!

Cikgu Fikri said...

ijam..

letup ker?
thx..
huuhuuh..

Cikgu Fikri said...

nana..
yeker?
killerjo tu ader kuar suara ae?
sy bukak jz ader gmbr jerk...

Cikgu Fikri said...

ayumi..
klai ketiga?
fuh..
byk gak ni..
heeehe......

mush said...

aiyakkkk nape ada link kan sekali, tangan ni gatal je nak klik, takut, tapi nak tengOk..huhuhuhu....tapi kang rosak lappy xmo la....


MUSH

Kembang Perawan 3288 said...

aku PERNAH kena masa 1st year blajar kt UKM ni dulu.sioot gile.mentang2 aku baru dpt laptop..internet plak laju... duk tgh2 YM org tibe2 dpt link xsilap ak killerjo... dh ak pki earfon.kuat okeh...!! ee nk marah cm ne... nangis je la ak kt bilik sorg2..

pape je.. skg ni kalo ade pape org bg link.ak x nk bukak.
1st !! aku bace komen2 org ..hahah kalo komen tu pelik..ak x nk bukak.
benci gile!!

Cikgu Fikri said...

mush...

jgn klik..
rosak lappy kang..
sgt bahaya..
huhuhhu.....

Cikgu Fikri said...

Kembang perawan...
pergh..
tua xpew..
dulu kt YM pown heboh psl link dr vietnam ke aper ntah yg bwk virus tu..
Pergh..hati2 yer lain kali.,..

lilacfla said...

best ni. ada apa? terasa nak tekan, tapi takut sakit janyung. ada apa? ada apa?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails