Thursday, December 23, 2010

MY URL STORY!!



WANTED!!!!



Saper2 yang kenal dengan wanita ini, sila bawa dia ke panggung wayang berdekatan rumah anda..Sebab dia teringin nk MARATHON 4 MOVIE SEKALIGUS!!!
Ok, dah jauh menyimpang ni..
Korang kenal tak saper ni?
Inilah CIK DIAN..

Dia ni yang beria2 suwoh aku join contest ni walaupun sekarang aku tgh rasa nak ter berak ni..(perlu ker cerita)
Ok, meh kta wat..
Contest ni tentang apa yang ada disebalik nama url blog kita..

http://cikgufiq.blogspot.com


Mari kita mulakan:

Bismillahirahmanirahim..Terima kasih tuan yang dipertua, perwakilan kabinet kerajaan, perwakilan di meja pembangkang, seterusnya mak nyah, bapok bapok, makcik makcik yang suka mengumpat tu, serta rakan sekalian.. Pada hari ini usul berbunyi:

http://cikgufiq.blogspot.com

Tuan yang dipertua,

Sebelum memulakan rentak perlawanan, maka moleklah kiranya saya menakrifkan dahulu usul pada hari ini sama ada dalam bentuk literal mahupun konseptual..Ha, saper yang rasa boring dan malas nk bcer tu, silalah keluar dr dewan perdebatan ini yer..KO HENGAT KO CANTEQ?..euw..pondan lah plak..muahahahahah...

Tuan yang dipertua,

Menurut Mak cik Kafe di maktab saya, frasa HTTP ditakrifkan sebagai
Hypertext Transfer Protocol yang digunakan dlm web skrg ni..bler saya tnyer aper itu HTTP secara mendalam, mak cik tu kata segan nak bgtau sbb masih dlm menyiapkan tesis utk PHD.hehhehe...

manakala cikgufiq pula merujuk kepada Kamus Dewan Bahasa Korea menakrifkan bahawa cikgu merujuk kepada insan yang terlibat dalam mengajar, mendidik bagi menjadikan sesorang itu sebagai modal insan kelas pertama..

Fiq pula merujuk kepada nama orang yang empunya blog ni..membawa erti comel, gebu, ceria dan peramah..(wah..over jerk)..

Blogspot.com merujuk kepada domain blog yang digunakan oleh empunya blog ini..

Tuan yang dipertua,

nama cikgufiq dipilih kerana ianya memudahkan para pengunjung blog uk mengingat nama blogini tak kiralah mereka sedang membaca, berkaraoke, buang air besar mahupun ke bilik kuliah..huhuhhu..

Maka selesailah pendefinisian kita pada hari ini iaitu:

http://cikgufiq.blogspot.com

Untuk sesi bidasan dan hujah utama, MALAS Plah nak wat..cm korang bcer jerk..huhhuh

Ok, tu lah dia serba serbi tentang URL blog aku..Kalau nak join, klik banner yer.. bukan klik muka cik dian tu plak.. :)

MEREKA YANG BERTUAH UTK DITAG:

Putri Cahaya

Aied
Nana...


psssssssssst: Dian, sorry sbb aku TERcuri gambar ko..huhuhu...

16 comments:

MiSzy DiaN said...

fiq!!!
famous aku nati taw..
hahahahahahaha
sengal ko..
ko letak aku jaid wanted lagi tue..
adoi...
bertuah pnya kawan...hahaha



































tp tkpa..muka aku agak comey di situ..muahahahahahaa..
jadi kesalahan ko..
di maafkan..hehe

Cikgu Fikri said...

hahahaha...
kuang asam jerk..
yelah tu..]
comel lah sgt..
muahaahahaa :)

MiSzy DiaN said...

jadi??
adoi..
nak trgelak aku bila tgk muka aku kt blog ko nie..
jd wanted lg tue..hahahahahaa..

Cikgu Fikri said...

jadi???
jadi aper?
huuhhuuhuh..
mmg lah wanted cik dian oi...
sbb ko yang suwoh aku wat..
:)

♥..cik_mas..♥ said...

hai la korg dua org ni...kawen kan baru taw... :P

MiSzy DiaN said...

cik mas, tak nak laa kawen ngn dia..nati beras saya cepat abis pula kat umah..muahahahahaaa...

♥..cik_mas..♥ said...

dian...hahaha...tak sangka fiq kutu beras... :P

mera zati M.z said...

fuyoh pnjg giler!
hehe tq join..
tggu update nanti k?
:)

Cikgu Fikri said...

Dian..

ha?
beras ko habis?
kurang asam bah..
hahaaahahha....
sorry..
i mkn beras wangi siam..
huhuhuuh :)

Cikgu Fikri said...

cik mas...

kutu beras..
fiq xmkn nasi lah...
makan cabonara jerk..
muahahahaha..
ha?
kawin ngna dia
x mo..
t kak niza dia, eh salah, nanti abg nizam dia marah..
muahahahahaa :P

MiSzy DiaN said...

oi! Oi!!
apa sebut2 nama nizam tu hah!!

huhu..
aku nk jmpa dia...
gilerrr dah brapa bulan tak jmpa nie..
kejaaaaaaaaa jakkkkkkk...

wuwuwuwuw...

Cikgu Fikri said...

hahhahaahaahaha...
tempat keje korang jauh kah?
dia kt kemboja, ko kt zimbabwe?

Cikgu Fikri said...

hahhahaahaahaha...
tempat keje korang jauh kah?
dia kt kemboja, ko kt zimbabwe?

A.D.A.M. said...

Hahaha. ko ni la. Memang smgt debat betui la.

Cikgu Fikri said...

A.D.A.M

haahhahaha..
sajer2 jerk.. :)

A.D.A.M. said...

Hahaha. ko mmg pndai debat. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails