Friday, January 21, 2011

Bangang Punyer Budak!

Assalamualaikum........

Aku nk tunjukkan kat korang tentang satu gambar...Aku jumpa gambar ni pown lepas aku berjalan2 kt blog anak lecturer aku...Mufarwa...

Bagi aku blog Mufarwa yang baru lepas SPM ni sangat berkualiti..Idea yg dilontarkannya mmg berani...Dari sekolah lagi dia mmg berani bersuara..Mcm mner aku tau? Sbb aku dh lamer jenguk blog dia sejak dari taun lepas lagi...Oooops..lupa nk bgtau..
Mufarwa ni merupakan abang kepada Wajih..Kenal tak?
Johan Program Adik-adikku kt TV1...

Ok, tanpa membuang masa, mari kita tgk siapakah yg dimaksudkan dengan BANGANG..bukan Mufarwa tau..Tapi.........

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Cuba tengok jari hantu budak pompuan tu..Kurang ajar tak?
Adakah samapi dewasa dia akan terus mcm ni, atau dia akan berubah?
Adakah semua ni mmg salah budak pompuan tu, atau disebabkan oleh nenek tu yang dulu tunjuk F*CK kt dia? (eh, nenek tau tunjuk benda alah tu ker?)
Pendapat Korang?





Anyway, credit to MUFARWA..
(tak tau lah gmbr ni asalnya dr maner, sbb ader lg blog lain yg wat entry psl gmbr tu..Jd, sbb aku terjumpa kt blog Mufarwa, maka aku harus memberi kredit kepadanya.. :)



psssssssst: ader orang kata gambar tu edit, btol ker?
huhhhuh :)
.

38 comments:

Ayuni said...

gambar editlah tu...nmpak sgt...

Cikgu Fikri said...

yeker?
huhuhuhuh/..

mera zati M.z said...

salam !
awk menang contest sy..

http://devilviernes.blogspot.com/2011/01/entry-333-and-here-are-winners.html

sila emel kan butiran
(dlm masa 24jam)

nama,
alamat,
no.tel

ke
qaish_laila@yahoo.com

tahniah :)

emieysandra said...

edit k x, budak2 skg dh mkin biadap..wah, fiq menang contest, tahniah2..:)

Nurul Mazni said...

nampak cam edit. coz klu tengok tangan budak tu cm pelik sketlah.
tapi betol ckp emieysandra. edit tak edit, bdk2 skang mmg mkin biadap. hurmmm..

Syafiq Rosli said...

aish xkan budak2 dah pandai..hehe

Nieza Micha said...

gambar cam edit la.. huhu... tp budak2 skng memang kurang ajar la.. hoho..>_<

Cikgu Fikri said...

mera zati...

thankz yer..
terharu sgt..
huhhuhh :)

Cikgu Fikri said...

kak emiey..

btol tu, kanak2 sekarang ni mmg menjd cabaran buat kita utk mengajar nanti..
btw, thx kak :)

Cikgu Fikri said...

nurul mazni..
tu lah psl,
cm edit pown ader gak..
hurmmmmmmm...

Cikgu Fikri said...

syafiq rosli..

eh, blom tau lg,
budak2 skrg ni boleh wat perkara yg tak tercapai akalmu tau..
huhuhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

nieza....

uhuhhuh..
btol tu,
cm2 perangai skrg ni.. :)

Diya Edhayaa said...

walopn gmba edit..
ttap ade msg die kn..
bdk2 skang ni melampau gk..
huish! pnat ler kite nnti nk bentuk dorang ni..

Cikgu Fikri said...

diya...

btol tu,'even edit,
msgnyer tu ttp sampai..
mmg jd cabaran utk bakal2 guru ni..
huhuhuhu :)

ijatnuar87 said...

takkisah la edit atau tidak,yang penting realiti sekarang tak diedit...memang ader budak perangai camnih...dan kiter la yg nak bentuk mereka balik...persoalannya?mampukah?atau mampuslah?

Amiey White said...

edit ke atau real.

I think still wujud budak2 macam ni

amiYo said...

haha..giler bangang budak itu.. -.-

mira_nas said...

kalau ye.. ada layang jadi 'guru' budak tu

maCy said...

edited. soo obvious~

AMMAR YASIR said...

budak-budak dah pandai..kalau besar nanti tak tahu lah macam mana

Cikgu Fikri said...

ijatnuar..

mampukah?
atau?
mampuslah?
hmmmmmmm..
satu frasa yg bagus.. :)

Cikgu Fikri said...

AMIEY wHIte...

btol tu..
bkn wujud, mmg byk pown..
risau..risau..

Cikgu Fikri said...

amiyo..

heheehhe..
btol2 gler bangang...
huhuhuh

Cikgu Fikri said...

mira nas....

layang jd guru?
mksudnyer
hurmmmmmmmmmmmmmmmmm

Cikgu Fikri said...

macy?

really edited kak?
are u sure?

Cikgu Fikri said...

ammar...
btol tu,
bler dh besar nanti,
sgt2lah merisaukan kita....

platipus said...

gila ah gmbr ni!

Cik_Shiqah said...

gler kentang! tpi cm kena edit je tpi kalau btol mmg kena basuh otk bdk tuh ckup2. hak3 ;D

Cikgu Fikri said...

kak plati...

hahahaah..
gitulah.... :)

Cikgu Fikri said...

ck shiqah....
tu lah psl,
bler tgk btol2, nmpk cm edit lah plak...
hurmmmmmmmm.......

Mr. TN_SkY said...

Perghh...edit tak edit...yang buat gmbar edit tuh memang kurang ajar...=_=

Newbies Susahkan Blogger Senior?

Cikgu Fikri said...

MR TN SKY?

yg edit gmbr tu kuran gajar?
knp ek?
hurmmmmmmm...
huhuhu.....

Mr. TN_SkY said...

hurm..sebab........kalau betul dye yg edit gmbar ape motif dye buat gmbar nie? =_=....mrhkan fakir miskin? lolx..fakir miskin juga adlah tiket untuk org2 kaya dpt pahala.. :-0

sori explanation pnjg lebar..aa..cikgu..thanks for ur idea at my new entry ye hee

miszes ugly said...

kurang ajar gilerrr
even gamba tu edit ade je dak gini kat luar.
bersepah sepah..

ijam ismail said...

hahahaha!!!
cian nenek 2...
=(

Cikgu Fikri said...

mr tn sky...

btol gak ae?
huhuuh...
samer2... :)

Cikgu Fikri said...

miszey ugly..

ha`ah..
bdk2 cm ni mmg ader kt luar..:)

Cikgu Fikri said...

ijam...

ko ckp kesian,
tp ko gelak..
cm mner tu?
huhhuhuhu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails