Wednesday, December 21, 2011

GEMPAR TAPI BENAR!!! SIAPA ARTIS YANG MENIKAH DENGAN BUAH NENAS!

Assalamualaikum...

Aku serius terkejut. Tak sangka ada artis yang boleh jatuh cinta dengan BUAH NENAS!!!!! Biar betik? Terkejut seh? Hurm.. Mungkin sudah jodoh kottttttt... Errr... -_-`

Oh yer, tapi jangan risau yer, bukan artis Malaysia, artis dari Jerman iaitu Ramma Damma  @ Ulli Hopper. Dengan lamaran bernilai 8 POUNDSTERLING (murah jugak harga nenas ni,..), Ramma menuju ke Gretna Green. Di sanalah, dia dan sang nenas yang kemudiannya dimakan TIPPI itu, menikah sebelum mereka kembali ke Munich, Jerman.






Katanya:

" Saya mencintainya. Saya ingin menikah dengannya. kami menginap di Hotel Gretna Green Hall dan kami dinikahkan di sana. Kami menikmati pelbagai jenis hidangan.

Kami berjalan ke pelbagai restoran dan Tippi (nama nenas tu) menikmati segelas air selama makan malam itu, " tutur lelaki eksentrik (cuba search google apa itu eksentrik bg yang tak tahu..) itu...

" Tippi sangat suka menonton filem. Khususnya filem tentang gempa bumi, dan dia akan duduk di pangkuan saya ketika dia merasakan ketakutan, " ucapnya lagi. (puas aku translate balik berita yang dalam bahasa Indonesia ni ke bahasa Melayu....) -_-`

credit to: SINI

Errr.. macam mana yer boleh jatuh cinta dengan nenas tu? Sampai sanggup menuju ke Gretna Green.. Aku ingatkan nenas tu dia jumpa kat pasaraya macam Econsave ker, Giant ker, Tesco ataupun  Wakaf Che Yeh.. Hurm.. Camner ek dia boleh tetiba rasa feeling-feeling ngan nenas tu? Korang boleh pikir tak? dan lagi satu................... err.. err.. macam mana mereka nak.. err.. takpewlah.. tak nak bagitahu... pandai-pandailah korang menafsirnya... Huhuhu....

Semoga lelaki tu sedar untuk bercinta dengan kaum Hawa seperti yang Allah S.W.T telah tetapkan fitrah untuk manusia... Amin....



11 comments:

fatt said...

mgkin dia mengalami kemurungan dgn pompuan lalu beralih arah pada buah2an...hehehe....takpun pakcik ni dah nyanyuk

cucu umie said...

ada juga orng mcm gitukan.. hohoh

Cik Jingga said...

apa daaaa...banyak awek cun xnak masuk pinang..chittttt.....~ hahaha
beliau artis? xkenal..sumpah cikgu..~!!! hhohoohohoh
apa la.. nanas tu tuk buat rojak pakcik..harap maklum..

NANA NAZIRA.. said...

ko plak ngn buah ape?? durian??

irfie_92.blogspot.com said...

masalah beno org neyh...hehehe

zareliqa afiqa said...

errrk,dengan nenas pun bole ker..macam2~ huhu

Nur Aischa said...

peliknya org tu.... tak pernah lagi tgk manusia bercinta dgn buah. hahaha

~Nana BamBam~ said...

nanti aku nak curi si Tippi tuh...
buat gulai neneas..perghhh sodappp!

sobri yaacob said...

pelik la mamat..tpi zaman skrg mcm2 bleh blaku :)

fauzi said...

huhhu, nk bercinta dengan buah gak la, nk bercinta dengan buah ceri

FatihaNur said...

if buah tu nanti busuk camane ekh??? mesti dia x leh terima hakikat...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails