Sunday, February 12, 2012

FAKTA TENTANG `TAK TAHU`

Asslamualaikum

Tak tahu merupakan sejenis perasaan yang sememangnya membuatkan anda tidak tahu, tidak tahu  menahu tentang apa yang perlu tahu, tidak tahu apa yang perlu dilakukan dan tidak tahu apa yang harus difikirkan serta tidak tahu menyelesaikan sesuatu persoalan. Perlakuan tidak tahu berbeza-beza penggunaannya mengikut situasi. Sama ada anda tidak tahu untuk makan menu apa ketika anda keluar dengan kekasih anda, ataupun anda tidak tahu untuk tulis entry pasal apa di dalam blog, meskipun hajat hati anda teringin nak update blog Maka, disebabkan itu, aku pun updatelah blog aku ni, meskipun AKU TAK TAHU APA YANG PERLU AKU TULIS.

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA :)

Errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

 

4 comments:

~ariFFin~ said...

sometimes daripada tak tahu ini kita akan menjadi seorang yang lebih mengetahui sesuatu yang kita inginkan..knowledge is important right

cik mien said...

ckg fiq!!!!lama x jengah kat blog ckg fiq.....cik mien dah private blog la,,,ada problem sket....mcm mana nak contact ckg fiq lagi ye lps ni?????

~SYAZ~ said...

aku pon tak tahu ape yang mau ko sampaikan sebenarnya..
anoying kott..hahahha :D

dzafiira_zainal said...

hahah .. niey mesti kamu tensen .. kan3 ?? hahahh . kami pown xtaw apa yang kami tulis .. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails