Friday, September 21, 2012

THE WINNER OF ASIAN WAVE 2012 | TAHNIAH SHILA AMZAH

Assalamualaikum...

Shila Amzah Juara Asian Wave 2012.. Mesti ramai dah tahu kan, atau pun ada yang tak tahu.. Tapi, tak kisah lah, yang penting akur asa nak post juga dalam blog ni..

Wah, mantpa lah Shila.. Masa dia nyanyi pun, aku tengok juri-juri tu suka ngan dia.. Lebih-lebih lagi yang rambut putih tu.. Huhuhu..

Kalau korang nak tahu, Shila Amzah masa final malam tadi telah menepikan lima peserta peringkat akhir lain yang datang dari China, Korea Selatan, Singapura, Thailand dan India.

Masa final tu, Shila bawak lagu Grenade (Bruno Mars),Gemilang dan lagu Mandarin, tak silap aku Zheng Fu tajuk dia..

Meh tengok video ni.. best dia bawak lagu Grenande ngan Mandarin tu.. Walaupun yang lagu Mandarin tu aku tak faham, tapi aku dapat rasakan feel dia..



Tahniah Shila Amzah... :)

3 comments:

snf said...

cikgu pun minat hiburan juga.hehehe.tahniah shila hamzah.dulu kecik2 shila da nyanyi lagu sha lalalala.

ahsfantasy24 said...

suka sangat tengok dia bertudung,
heheee sangat comel kan (:

KDBM STAR IPOH said...

salam singgah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails