Wednesday, April 10, 2013

KFC SPICY KOREAN CRUNCH!

Assalamualaikum...

Ketika sedang menunggu aktiviti kokurikulum di sekolah, maka aku menggodeklah FB tadi.. Tetiba aku tengok ada satu promosi dari KFC...

credit to: FB KFC

Wah.. tengok..memang ala2 style koreA!!!! Cam sedap jerk!!!! Ada antara komen katanya sedap!! Tapi sosnya manis! Wah, kalau camtu.. Boleh jugak aku try..
Ada sesiapa yang dah try?
Sedap tak?

9 comments:

Harmi Mohammad Jamil said...

Pasti enak banget sih...

Munira Muhiyddin said...

korean ? WAJIB CUBA NAMPAKNYA :D

Cik Sara said...

Boleh tahan jugalah...
Tapi yang saya makan dekat KFC JJ Alpha Angle, ayamnya tak bersalut sangat macam dalam gambar.. huhuhu.. nak try KFC tempat lain pula.. eheh

Nazmin Nazifa εїз said...

Waa ! tak tau pulak ! jom2 ..

hana hadi said...

jadi korea la lepas ni

Nana Liena said...

yang ayam dalm pembalut tu punt ak dapat merasa lagi cikgu..haha

Farhana Ibrahim said...

huarghh...*lap air liur..haha

Fyfy Liew said...

Singgah sini! :)

Fy dah try,tak sedap mana pun. Rasa lebih kurang je dengan ayam spicy.

Murni Afiqah said...

ayam tu..cuma...ayam hot & spicy yang diCALIT sos pedas manis dan ditabur bijan. Dicalit ye dicalit. Jangan harap nak dapat macam dalam gambar (expectation aku tinggi sangat kot). Kalau nak makan ayam ni dalam lunch / dinner atau mana2 set ayam tu, korang kena tambah 20 sen untuk satu pieces. Agak ok la rasa dia tapi aku tak rasa Korea pun bila makan ni. heh. Nasib baik secalit je sebab kalau dia bagi sapu habis semua sos tu kat ayam tu...berapi kot makan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails