Friday, November 29, 2013

TRIP KE KOREA

Assalamualaikum...

Pelik betul aku. Cuti-cuti ni pun jarang update blog. Aku tengok  blogger-blogger lain ramai betul update blog. Tapi aku? Entahlah..Rasa berblogging tu dah tak semeriah dulu.. Tak tahu kenapa.. Takpew..Kembali semula ke niat asal aku masa mula-mula blogging dulu lah. Iaitu untuk berkongsi.

Kali ni aku nak berkongsi sesuatu. Wah, tajuk macam grand kan? Semenjak baru lepas tengok To The Beautiful You (yerrr..memang aku baru tengok..tak yah gelakkan aku..Hahaha), aku tetiber teringat pasal Korea. Ha, kau nak tahu, setelah aku mengikuti lawatan ke Bandung dan Beijing. Tahun depan, Jabatan Pengajian Melayu IPG Kampus Pendidikan Islam akan mengadakan lawatan ke Korea. Mantap tak? In syaa Allah.. Ada program linguistik dengan Univeristy of Hankook rasanyaaaa..


Mesti meriah kan kalau pergi sini? Bestnyaaaaaaaaaaa


Lawatan ni rasanya 6 Hari/4 malam kalau tak silap aku. Wah, mesti best kan dapat tengok-tengok Nami Island. Tengok tempat shoot filem Winter Sonata dan bagai lagi lah..

Tapi aku rasa tahun depan aku tak pergi kottt..Lagipun dah tahun akhir kan. Nak fokus pada praktikum dan juga Action Research.. Tapi, In syaa Allah ada rezeki, sampailah aku ke sana.. Cuma tu lah, agak mahal jugak bayaran tu.. Huhuhu..

Ok, tu jerk nak citer.. Nanti kita sembang lagi yer..

pssssss: Lama tak post benda merepek dalam blog..huhu

4 comments:

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

xpe..nnati ada la tu rezekinya,,hehehe

ASYRAF LAZIM said...

waaaa ,, bestnya law dpt pergi

Mek Onie said...

im so jellyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy T_T

Vee Lea said...

Hmm. Nanti Fenggo tlg selitkan nama Vee ek, Vee pura2 jadi student kat situ biar dpt pergi :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails