Tuesday, November 16, 2010

Mcm maner ni? x Bole Berhenti!!!!

Huhuhu....
Teruja dgn tajuk di atas?
Acctly aq nk cter psl bnda yg xboleh dberhentikan?
Nk tau aper?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.UNSTOPPABLE



Sbenornye, filem ini langsung xtersenarai dlm list aq!!!!
Mula2 cdg nk tgk Death Place, tp Si Shera kta xbest...Pastu aq cdg nk tgk CRAYON..bg aq cter tu nmpak unik n adr nilai2 positif...(aq suka cter jnis yg ader nilai positif cmtu)...Tp, korg tau jerk lah kwn aq si Zuhair tu,, brlagak overseas..Konon xnk lyn cter mlayu..Alasan dia:
Ala, nanti raya haji kuar jugak kt tv!!!

Kpala hotak dia...Biar betik?? Ader plak cmtu...Huh..Last2 tgk gak cter UNSTOPABBLE..
sBB Dia kta, slalunyer filem2 yg aq decide XBEST BG DIA...
aNTARA FILEM2 YG aQ Decide n X beSt bg Dia AdALAH:

1.Pisau Cukur..
Bg aq best lah...Oh My Gucci.,..

2. Magika
Dia bandingkan cter ni ngan Harry Potter..Bole???

3. Buried
Mmg xbest pown...
4.Lagenda Budak Setan
Paling dia menyampah!!!!

5.A nigHtmare on elm`s street..
Aq pown xfaham motif dia..Nk kta dia xenjoy, mmglah penipu..Sbb dia pown turut serta dlm acara jerit secara berjemaah di panggung...
Cter ni serius best...Menduduki carta pertama dlm snarai aq...huhuhuhu..
6. Altitude..
Dia kta boring...
Bg aq Bestlah..Aq enjoy tgk...

Dan mcm2 lg...huuhuhu...Kang klu aq cter, sampai raya haji taun depan pown xabis2..

Ok,berbalik kpd unstopable,
mula2 aq ingatkan ni cter aksi...Sbb poster dia.Tp, bler aq bcer sinopsis, katanya psl kete api yg xbole berhenti sbb xder pemandu dlm train tu..So, aq pown dh set dlm minda aq yg cter tu xbest sbb aq TAK MINAT cter aksi...huh...
TAPI!!!!
bLer start jerk..Pergh.,.mmg wat jantung aq berdebar2..Serius nerves..huhuhuhu...
Sbbnya aksi2 kegagalan n halangan nk berhentikan train tu serius cemas beb...
Seperti biasa, Aq dh menjerit2 dlm panggung tu..

(babak yg kaki dia tersepit ni lah wat aq menjerit)

( Sorry, sy mmg suka menjerit kerana ianya merupakan latihan vokal utk mengajar budak2 dlm PJ!!!OK TIPU!!)
Cter ni mmg sepanjang masa mendebarkan bg aq...Mmg aq tertanya2 adakah train ni dpt diberhentikan..(tetiba trasa nk search google plak sbb cter train tu sbuah kisah benar!!!!)


Anyway, utk flem ni aq bg 10/10!!!!
Sama taraf ngna Nightmare On Elm`s Street..huhuhuh..
So, korg jgn lupa tgk yer....

pssssst: Tetiba aq terbayangkan KTMB masa tgk filem ni!!!!

13 comments:

princeduyong said...

wah...kena tengok nih...

Cikgu Fikri said...

price duyung,

harus n wajar tgk!!!!

MOH KEMBARA said...

Salam Cigku Fiq, Salam perkenalan. Tima kasih ziarah blog saya. Ohh minat wayang ya. Dulu Yong suka gak tngok wyang tp sejak dok Sh Alam , Bandar Islamok (cewah) dah tak rajin gi panggung. Ni kat KK until December. Selamat Hari Raya Qurban cikgu.

roe233 said...

Hye Fiq, roe here. I pun dah tgk cite ni!! high five! :)

about the contest, kalau x kawin lagi, kalau u menang, u amik lah gambar dengan family ke.. kawan2 ke.. no problem.. cam ajak member2 rapat and pergi satu place yg menarik and korang shoot kat sana. ;)

hope u can join the contest. all the best! :)

Cikgu Fikri said...

Moh kembara.....

Huhuhu...
Kwn sy ky shah alam pown blom jenguk2 lg wayang...
mmg xder ker?
huuhuhu...
Anyway,
slamat ari raya korban.. :)

Cikgu Fikri said...

Roe233,

huhuhu..ha`ah kn..amik gmbr ngan kwn2...
InsyaAllah... :)

MOH KEMBARA said...

Salam Cgku Fiq, SH Alam kan Bandor Islamik (sejak zaman Khir Toyo lagi), apa pun takder, karaoke jer ada. Tp kalau nak tngok wayang dekat jer gi Subang atau Kelang. Sh Alam amat sunyi dan aman, sesuai utk orang baik2 cam Yong ni...YaaaaH! BTW, Yong ngajor BI kat UMS, Disember abis kontrak.

Cikgu Fikri said...

Wah........
Lecturer lah ni....
Nk guna pggilan aper ae?
Yong lah..bole?
owh....
sy dh g shah alam 2 kali..
g ICT...
huhuuh...:)

Munira Muhiyddin said...

siyes aku nak tengok cite ni tadi tp dah FULL . kuciwa T_T

Cikgu Fikri said...

Moon...

hhuuhhu..aq ingtkn rmai xnk tgk cter ni,
sklai bler aq msuk panggung,
rmai seh...
huuhhu..
ae, aq dh boleh msuk blog ko lah...
huhuhuhh...

MOH KEMBARA said...

Salam Cikgu, Pangge jer Yong, bkn lecturer tp tutor. Ari ni kutip answer scripts utk marking. Moh lawat blog Yong pasa Winter Wonderland di Kampong kat Turki!

Cikgu Fikri said...

huhuhuhu..
mesti yong ni bijak english kn?
t bole ajar fiq MUET...
ughuuuhu....

ijam ismail said...

hahaha...sy penipu...
zuhair??
hahaha...
ngek lah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails