Sunday, December 12, 2010

Bagaimana Kalau Dunia Dikuasai WANITA?

ASSALAMUALAIKUM

Tadi aku round2 kat dunia internet..Tibe-tibe aku nampak satu benda yang mnarik perhatian aku lah..Huhuhu..Cuba koran gbayangkan kalau dunia dikuasai kaum2 wanita? Fuh...Entry ni sekadar suka2 sahaja....Jom kita layan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Pergh..aku nak kencing pown tak sampai hati weh..Comel giler!!!!hahahhaah

h
Perlu ke mesin rumput ni dihias sedemikian rupa???


Walaweh.....siap ader logo Barbie lg...Harus kah?


Cuba korang bygkan..Abg2 komando, TUDM, yang tegap2 tuh bwk kete ni menyusur ke jalan raya...huhuhuhuh.....


Memang cemerlang lah stesyen minyak ni..Siap ader patung dengan gaun malam jd penyambut tamu..huhuhuhu

Jadi, mcm maner dengan pendapat korang. Setiap perkara yang berlaku tu ader hikmah disebaliknya. Apa yang Allah S.W.T jadikan tu, pasti ader kebaikannya. Mcm tanggunjawab lelaki menjadi pemimpin, kerana ciri2 seorang lelaki yg bersifat melindungi wanita itulah ianya wajar digelar pemimpin.Di samping, lelaki yang mempunyai 1 Nafsu dan 9 akal.Tp, tak dinafikan jugak keupayaan wanita menjadi pemimpin.Yang penting kerjasama antara kedua2nya. Betul tak kwn2?

sumber gambar asli: SEPERTI YANG TERTERA DI GAMBAR.

65 comments:

akubersamaCahya said...

tu bukan wanita la.. tapi gegirl! hik3..

wawaZIBANG said...

Guaaa suka entry nieh . BHAHAX . Tandas tuhh , tak tahan lah derrr . KAHKAHKAH xD

cik aied said...

haha...menarik..haha

Ayuni said...

hikhik, xkn dunia dipenuji wanita...

fifianggun said...

hahaha..comel gilakkks!!!

cikgu ainura said...

pehh..memang best la kalau ada stesen minyk cam tue... nak keja kat situ laa...

.:padie_eyla:. said...

sesungguh nye wanita itu sangat CANTEEEKKKK! haha. ;p

alexa yussida said...

hahahha...comelll sgt tu...gegirl abesla...euww~

Fuziani JSR said...

Sekadar nak tumpang gelak.... macam lucu pulak!!!

lynn angel said...

saya sgt suka ayt conclusion tu.. sgt thoughtful... memg ada fair n square dalam setiap ciptaanNya.. :)

udin said...

kihkihkih.. menarik entry nih.. spesies gegurl ja yg suke menda2 alah mcm nih.. xsemua pompuan yg suke menda2 mcm ni kn.. betoi x kaum2 hawa sekalian.. :D

Cikgu Fikri said...

akubersamachaya....

wanita ngan gegirl lain ae?
heheehehh....

Cikgu Fikri said...

wawazibang...

hahahhaah..
tandas tu comel beb.
nk kencing pown pikir dua, tiga kali..
huhuhhu.....

Cikgu Fikri said...

cik aied...
hahha..
thx...
:)

Cikgu Fikri said...

Ayuni..

mmg xkn dipenuhi wanita pown..
sbb Allah S.W.T dh jadikan lelaki dan wanita tu saling memerlukan antara satu sama lain..
hehehee......

Cikgu Fikri said...

Fifianggun...

mmg comel pown..
lg2 toilet tu..
hahahhah.........

Cikgu Fikri said...

Cikgu Ainura...

mner boleh keje kt ctu..
kak kena ngajar kt skolah..
kt ctu xbole nk ngajar...
huhuhuh......

Cikgu Fikri said...

Padie_eYLA...

bTOL2,
MMg apa yg Allah S.W.T jdkan tu cantik2 semuanya.... :)

Cikgu Fikri said...

Alexa...

mmg gegirl abes...
huhuhu.......

Cikgu Fikri said...

Fuziani...

xyah nak tumpang2..
stay sini pown xpew..
gelak puas2...
huhhuhuhu.....

Cikgu Fikri said...

Lynn..

biler sy bacer2 blik ayat ending tu,
sy pown suka gak...
heheeheh...
btol 2..
fair n square.. :)

Cikgu Fikri said...

Udin....

menarik ker?
thx...
mmg xsemua pompuan suka warna pink..
ahhahahaha....:)

Suara Maya said...

kalau aku meniaga cat warna pink, mesti laku nih.

Cikgu Fikri said...

SuaraMaya....

mmg laku..
boleh kaya cepat weh...
huhuhuh.. :)

myda_link said...

nice entry..like it, but i dun like pink..hehe..
btw, thanx following my blog.. :)

Cikgu Fikri said...

myda.....

huhuhuh..
dun like pink?
hehhee..

.::: Princess MOMOY :::. said...

haha...yang toilet tu siap ader reben lagi
wahaha...nak terguling momoy tengok

Jangan lupa VOTE Momoy di BBPM No. 382 !!

MiSzy DiaN said...

paling best tmpt isi minya tu..
mcm dunia barbie taw..
best!! and lawa..hehehe..

cikgu fiq, bley tak kalu wat prubahn sket,,if nak post komen kan, ta yah nak letak word verification ni coz mcm myusahkan kdg2..hehe..sorry ye..cuma tnya je..bley ke tak..
sb ada sesetgh blog wat mcm ni lmbt loadng blog n payh sket.. :) jgn mrh ya..

Siti Zafira said...

hoho. aku rasa macam sadis sangat tengok station minyak macam tu. ish, tu namanya memperdagangkan kaum gegirl. bukan kaum wanita. seolah-olah gegirl dilihat sebagai sautu unsur yang _____.

hah! kau fikir bukan-bukan eh? janganlah wey. aku maksudkan lain. biar aku je yang tahu. hik hik. tapi kejap. nasib baik aku bukan gegirl.

aku geek yang sangat sweet. hek hek.

tapi aku pernah baca artikel berkaitan psychology. tu yang kononnya aku berhujah macam ala-ala hebat(walaupun kau kata aku tak hebat kot kan?) ^^v

apa-apapun, aku suka toilet tu. tapi pinky color tak menarik hati aku yang berjiwa kentallah. aku nak ocean blue plus bright yellow dengan superwhite boleh tak?
(~__-')

Cikgu Fikri said...

Siti Zafira....


hahaaah..
terbaek lah komen ko..
panjang beb...
huuhuh..
ko ni mcm tau jerk aq pkir lain kn?
ok2, aq xpkir lain..
owh, ko bukan gegirl ae?
aper beza gegirl ngna wanita ae?
huhuhhuhu..
anyway,
x semua pompuan suka pink kan?
cdgn oenambahbaikan toilet yg ko bg kat aq tu,
aku akan submit kt kementerian pembangunan wanita dan maknyah ok?
hahahhahhahaha

pssssssst: suka ngna komen ko!
tq :)

ijam ismail said...

huhu...bila pulak dunia nk di kuasai oleh kaum pondan2...hahaha!!!
:P

Cikgu Fikri said...

ijam2....

hahahaaha..
hotak ko?
pasti ewa bermaharajalela... :)

zazaw said...

HAHA . lelaki meloponggg ahhh
tgk perempuan menguasaii duniii
lalalaaa

wani said...

hahaha. like!

Cikgu Fikri said...

zazaw....

mmg laki akan melopong pown....
huhuhuhhu :)

Cikgu Fikri said...

wani...

huhuhhu..
suka ker?
thx :)

hans said...

hahahaha
sokong komen pertama
gegirl

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

Cikgu Fikri said...

hans...

mmg gegirl pown.
huhuhu :)

etuza said...

Best juga baca2 & tengok2 pic tu Fikri..teruskan ..n3 yg baik punya..

Cikgu Fikri said...

Etuza....

huhuhuhhu..
best ker?
tq...
terharu seh :)

A.D.A.M. said...

hahahahhahaahaha. fikri2. suke buat lawak ea. :p

hans said...

hahahaa
kalau wanita dia okay sikit
kalau jadi macam pic2 nih
kira gegirl la tu
hahaha

Entry Terdahulu

P/S : Download OST Lagu Tema Putera Katak - Ku Gembira

P/S : Download Filem : Estet

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

Cikgu Fikri said...

A.D.A.M

HUHUUhu...
bru tau ker?
heheeeh
:)

Cikgu Fikri said...

hans....

owh..
gegirl ae?
bukan wanita?
hahaaahhaaha
:)

eiela said...

cantik mesin rumput tuh, siap gambar hello kitty lagi. cute. mesti sayang nak guna.

hans said...

hahahaha
yups
gegirl dengan wanita lain
hohhoh

Cikgu Fikri said...

eila....

huhuhhuhu...

mmg syg nk guna..
simpan elok2..
heehehe. :)

Cikgu Fikri said...

hans..

knp?
gegirl tu gedik ker?
huhuhu :)

Nieza Micha said...

ehhh... suke la kete pink tuh... haha!~

Cikgu Fikri said...

Nieza...

huhuhu..
comel kn?
tp lg comel toilet tu....
huhhuuhuh :)

~hAKim ZaiLAn~ said...

abg TUDM?nape TUDM?hahahha!

Cikgu Fikri said...

hakim.....

ntah..
tetiba dlm kpala ingt TUDM..
ok2,
tukar,
PDRM plak..
bole?
huhuhuhuh :)

~hAKim ZaiLAn~ said...

hahhah,apa2 pon bole..haha

iqapika said...

pompuan sakit jek wat cmtu.. hak3

Munira Muhiyddin said...

wahh , ayt last kmain GENTLEMAN lagi kau .
cayalah

Cikgu Fikri said...

hakim zailan...

aper2 pown bole?
huhuhuuh :)

Cikgu Fikri said...

iqapika...

huhuhhu..
pompuan sakit ker gegirl sakit?
heheheeh

Cikgu Fikri said...

Moon...

bru tau ker aq gentleman?
heheheehe :)

ijam ismail said...

curless sgt~~

Cikgu Fikri said...

ijam...

curless?
xfhm lah...
huhuhhuh :)

Asam Makruh said...

hahaha nice jugak entri ni, tak dapat bayangkan :D

APA SEBENARNYA?

Cikgu Fikri said...

aSAM MAKRUH....

haahaha...
xdpt bygkan?
heeheheh :)

sufiyyah zulkifli said...

sangat xboleh blahh.

Cikgu Fikri said...

suffiyah...

sgt xbole blah?
yeker?
ahahahaahaha :)

Cik Tuya said...

hahaha! comel ape...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails