Wednesday, December 22, 2010

“ Iphone 4 ke Blackberry Torch “


Wah..tetiba arini dtg plak gedik aku nak join segmen2 cm ni..Ha, nak tau..bacerlah tajuk entry ni..Heheeheh..Pemilik contest ni, iaitu SYEDMUZZAMIR sedang berada dI PERSIMPANGAN DILEMA..tak tau nak pilih hp maner satu..So, dia wat satu contest, utk bg kita vote hp aper...

So, aku vote Iphone 4

Sbb aper?
Mula2 aku rasa cm nk tulis blackberry..tp, bler tgk hp tu slide..tak pewlah..
Hp aku dh dua2 slide..(eh, cm aku yg nak beli plak)

Tp, lg better i phone lah..dh lah memory besaq...kAMERA pown best..
Kalah DSLR..(SAH TIPU)hehehheeh

Ha, korang nak tau hadiah dia? Bukan drypers, mahupun lesung batu cap kak limah ok..Tp.......

Kepada yang bertuah, bakal membawa pulang.. *dumbrolls*
Sebotol minyak wangi bernilai Rm50
Untuk perempuan : Glow by Jlo, Issey Miyake, DKNY
Untuk lelaki : Dunhill Blue, Issey Miyake , Acqua di Gio
(pemenang diberi kuasa memilih) apa lagi jom join cepat2.
Hadiah akan di post seminggu selepas pemenang diumumkan.

Wah..baru aritu aku bercadang nak bli Acqua di Gio..suka gler ngan bau dia...hehehhe :)

Kepada yg nak join, klik banner tu yer.. :)

16 comments:

SyedMuzzamir said...

thank you cikgu fiq. kawan2 cikgu fiq yang seribu orang ni, tanak ikut jejak cikgu ke? anak murid kenalah ikut cikgu. jom join.
sangat senang. baca btol2 steps tu.
tak perlu bagi reason pun.
just pilih.kalau nak bg reason pun takpe, mane2 je. saya nak kira voting nanti. saya nak buat kertas undi, susah lak korang nk pangkah kan. hehe. thank you btw. good luck.

Rt-qaH said...

mcm best je..tp tQaH pilib blackberry sbb tQaH pengguna BB..
nak perfume boleyh???

Cikgu Fikri said...

SyedMuzamir...
panjang nyer komen..
bole buat esei UPSR...
heheee..
btw, thx yer :)


smoga dpt buat pilihan yg bijak!!! :)

Cikgu Fikri said...

RT-QAH.,,,
hehehehee.,
pengguna bb rupanyer..
wah, nk perfume gak ekr?
minyak attar xnk?
huhuhh..

MiSzy DiaN said...

iphone tak best laa..skali jatuh susah laa..hehe..

aku lg prefer bB..hehehe..

farra aidah said...

iphone...iphone...iphone...nak iphone =.="

Cikgu Fikri said...

Dian...
hhahaha..
tu lah psl, mula2 aku prefere bb,
pastu aku tukar balik i phone..
tp, dr segi function mmg i phone terbaik..
cuma kna pndai jaga..
heehehee :)

Cikgu Fikri said...

farra aida...

hahahah..
i phone itu perlu..
suka..
huhhu :)

MiSzy DiaN said...

kazen aku dah serik nk pkai iphone laa..

cermat mcm na pn..ada juga slack dia k..












































so...





























BLACKBERRY!!

Cikgu Fikri said...

ala..
kalau pki bb,
tp cermat mcm mner powmn, rosak gak mcm









































































blackberry gak..ahhaaha

MiSzy DiaN said...

ceyh!!

Cikgu Fikri said...

hahaahaahah...
ceyh jerk?
xnk pnjg2?
uhuhhu

MiSzy DiaN said...

kejap..
tgh bingung wat widget nie..

Cikgu Fikri said...

hahhaahaah..
wat btol2 widget tu.. :)

SyedMuzzamir said...

jom join contest. gaduh ngan cikgu fiq tak dapat pe. gaduh dengan saya, untung2 dapat perfume. amacam? haha. saya jemput sekali lagi eh. cikgu fiq, jgn mrh. hehe

Cikgu Fikri said...

syed muzamir...
tu lah,
si dian tu degil..
asik2 ngan bb dia..
ahahahahhah..
eh, xpew..
tak marah pown..
huhhhuh :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails