Wednesday, December 22, 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011

Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalam list blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.

Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
  1. Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011';
  2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;
  3. Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini > http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html
  4. Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.
So, aku mereka yang bertuah sebab aku merasakan diowang ni peramah adalah:

1. DIAN !!!! ko wajib buat..tak kira lah ko x sabar nak tggu hari Sabtu..haahahhaa
2. A.D.A.M
3. Putri Cahaya a.k.a Mira
4. AMMAR YASIR
5. AIEDA!!!

pssssst: Thanks to Cik Mas.. :)

24 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

peramah sungguh! heheh :)

Anisa Hang Tuah said...

all the best yer cikgu

Cikgu Fikri said...

hehehehe...
thx.. :)

Cikgu Fikri said...

Anisa...

thx...
heheeh :)

MiSzy DiaN said...

Oi!!
aku baru nak tag ko..
ahahaha..
aku dah wat..
takpa..
amik link ni ok..


http://miszydian.blogspot.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

Cikgu Fikri said...

Dian..

aku td pown g blog ko..
terkejut aku ko dh wat...
siap tag ben ashaari lg tu..
mmg x bole blah..
ahaaahahaa :)

MiSzy DiaN said...

fiQ!!

ahahaha..ko pn jenguk blog aku ke??
ahahaha..
adoi..kantoi laa camni..
aku pn tkejut ko tag aku..
skali ko anta msg kt chatbox tu, aku agak msti ko tag sal benda ni..

wehhh instnct aku kuat laa babe..
ahahahaha..
betol la ko tag aku sal ni...





happynya..ahahahaha..


best dpt member blogger macm ko nie taw.. :)



aku mmg tag dia sb dia antra blogger plg peramah gak yg penah aku jumpa kt cni 'BLOG' ok :)

Cikgu Fikri said...

hahhahahahah...
jgn puji lebih2..
kembang muka aku kang..
ahaahaha..
thx..
ko pown peramah gak...
hehehehe...
mmg naluri ko kuat lah..
cemerlang.. :)

iszieylyanziy said...

wah,,peramah sangat lah,,heehe,,goodluck yaw

Cikgu Fikri said...

iszieylyanziy...

hehheehe..
peramah lah sgt...
haahahaah :)

MiSzy DiaN said...

fiQ, ko mmg dah kembang pn..hua3.. gurau jerr.. lek luuu..hehehe


kuat kan? amcam??
cemerlang nda? macam ko jua kan..























fuyoOooo, 32 komen? ranking laa..aku pn maw letak mcm tu gak kt blog aku..hehe

Lina said...

emmm memang peramah :))

Cikgu Fikri said...

Lina...
peramah ker?
thx..heheehee :)

Cikgu Fikri said...

Dian...
letak jerk kt blog ko..
biar aku jd juara carta..
ahahhaah..
klu ko nak tau,
blom pernah orang capai 32 komen tau kt blog aku ni..
Tahniah :)

ijam ismail said...

ko xmasuk dek nun??

Cikgu Fikri said...

masuk..
dh anta dh..
ko nak masuk?
join lah...
ahhaahahah......

ahsfantasy24 said...

assalamualaikum..
tahniah kerana anda dipercayai sebagai
seorang yang peramah, ayuh ke laman
http://bloggerperamah.blogspot.com/
untuk menemui blogger2 peramah yg lain..

laporkan jika ada blogger yang sombong.

ayuh beramah mesra! (:

blogger peramah:
- suka update entry;
- suka baca entry rakan;
- suka tinggalkan komen.

selamat menikmati dunia blogger... ^^,

Cikgu Fikri said...

ahsfantasy...

wah...
sy tergolong dlm BLOGGER YG CERIA Ker?
thx.,..huhuhu.. :)

MiSzy DiaN said...

fiq..apa link utk wat mcm tu erk..
bagi dlu kt aku bley tak??

MiSzy DiaN said...

fiq!!
baru aku perasan..
ayat ko tu mmg sengal betol laaa..
mentang2 aku tggu ari sabtu..adoi..
hahahaha..




aku tkda mood nk wat entry arr..
ada something ggu fkiran aku..
jd aku juast wt BW jak..huhu

Cikgu Fikri said...

miss dian..
knp bah..knp bah..knp bah..
(wah..dh cm lgu pakai buang)

asl xddr mood?
xpew..
t ader mood, ko wat lah entry sebakul yer..
heheehehhe...

owh, ni linknyer:

http://bloggerperamah.blogspot.com

ko satu kategori ngan aku..
BLOGGER PALING CERIA..heheheh

MiSzy DiaN said...

bkn tu laaaa...
yg link utk rank komen laaa.adoi...






















































wahhhhh...



















ceria ka??
yeZzzzZZZaaaa...
hehehe

.:padie_eyla:. said...

gud lak. haha

Cikgu Fikri said...

padie_eyla..
tq.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails