Tuesday, December 21, 2010

PERHATIAN: GATHERING CIKGU BLOGGER!



Assalamualaikum..

Minta curi perhatian untuk semua IPG blogger dan pelajar mana-mana universiti yang menuntut di jurusan pendidikan (blogger juga)

Ada satu pengumuman..!!

sebelum itu pengenalan kepada penganjur :
penampilan khas dan kerjasama 2 orang bakal guru iaitu cik mas dan cikgu fiq..

cik mas dari IPG kampus kota bharu..

cikgu fiq dari IPG kampus islam, Bangi..

selalu kita dengar dan lihat, ada blogeers lain buat gathering ikut negeri mcm bro JOE buat kan...

kali ni kami berdua (cik mas & cikgu fiq) dengan rasa berbesar hati hendak menyatakan hasrat dan cadangan untuk mengadakan GATHERING CIKGU BLOGGER!

peluang terbuka kepada semua blogger dari seluruh IPG di Malaysia....dan juga semua blogger universiti yang menutut di jurusan Pendidikan....

gathering ini bertujuan mengumpulkan bakal-bakal guru...saling berkenalan, kongsikan tips2 berbloging dan tambahkan ilmu untuk menjadi seorang pendidik cemerlang dan fleksibel....

jika anda berminat untuk mengikuti gathering ini..sila tinggalkan komen dan URL blog anda pada coment box entry ini....penyertaan di alu-alukan...
*ni untuk pastikan adakah penyertaan untuk gathering ni mendapat sambutan atau tidak*

segala maklumat tambahan seperti tempat dan masa gathering akan diberi tahu kemudian....ini baru survey sahaja....harap dapat sambutan...

UPDATE!!!!

ANDA BOLEH JUGA JOIN GROUP DI FACEBOOK : GATHERING CIKGU BLOGGER


KALO ADE MASALAH UNTUK MASUK GROUP TU SILA ADD CIK MAS DI FB.NANTI CIK MAS APPROVE DAN TAG KAMU AS FRIEND DALAM GROUP TERSEBUT...

p/s : bersama memartabatkan profesion keguruan! sokong niat baik kami...
p/s: tolong sebar-sebarkan yer..TQ!



66 comments:

kinah said...

ok gak wat gathering gni.. hehe.. leh knai2.. leh mesra2 g2.. heheh..

MiSzy DiaN said...

wahhh best..
aku join bley??
jadi asst ko..muahahahahaaa

Cikgu Fikri said...

kinah..
nak join ker?
jom..
hehehehe :)

Cikgu Fikri said...

Dian..
asst aku?
jom..,
ko tlg uruskan pihak media, red carpet, paparazi...
heheehe..
ahahaahha :)

MiSzy DiaN said...

ai..
boleh bhaaa kalau kau..
ahahahahaha..
mehh aku tlg..mehhh...
muahahahahaaa

Cikgu Fikri said...

miss dian..
hahhaah..
aku ingat nak jemput mariah kari ngan lady gigi kt gathering tu..
tlg uruskan ae?
huuhuh :)

MiSzy DiaN said...

nahhhh yg susah2 pula ko minta yaa..
ui mariah kari ngan lady gigi tu aku asa...
ah masuk hospital bukit pdang kt cni..
tak bley nak jmput dorg laa..
ko jmput laa org len ke..
yg ko nak juga jmput org gila pe hal??
nak keruhkan majlis ke??
hehehe

qiki said...

wat katne?

Cikgu Fikri said...

cdg nk wat kt KL..
amcm?

Cikgu Fikri said...

Miss Dian..
ahahaaha..
giler kah mereka berdua itu?
hahahahah..
klu cmtu, jemput ko jerk lah..
ko kn artis..
huhuh :)

lynn angel said...

count me in.. InsyaAllah, kalau kena tempat dan masanya, saya join.. inform update nnt yer.. :)

cik ainisha said...

seronok nie,...

Cikgu Fikri said...

lynn angel..
cadang nak wat kt kl..
awan bulan januari..
time assgment blom dpt lg..
heheehe :)

Cikgu Fikri said...

cik ainisha..

mmg seronok ni..
jom.. :)

NANA NAZIRA.. said...

nk join!!!!!!!! ;)

azrinrahim said...

nak join .. tapi takot xad masa loh.sebb bz dengan aktiviti kolej.. huhuh

akubersamaCahya said...

^^ abc pun cikgi,, hehehe.. buat kat mana n bila.. itu kne bgitau dulu. sbb nnti last minit takut tak jadik pegi.. ^^ boleh??

i'Allah.. klu ade masa and tmpat tu sng nak pegi abc join. ^^

Diya Edhayaa said...

woot2~
sy teacher to be jugak...
nk join2..
nt gtw okeh... ;)
btw, sy afzanian..
bm jugek... :D

IMANSHAH said...

selamat berghatering bakal2 cikgu

Cik Diana said...

heee.. chaiyOook.. sOkong nie.. ;)

Kayun said...

bila nak buat cikgu fiq? ^^
klau bleh sya mau join jgak

AfiQ said...

chegu afiq mau join!!!! ^___^

wani said...

nak join...hehhe.**gaya menyebok**

shino said...

saya berminat utk join!

utk rakan2 guru pelatih : jom undi blog http://comelpunye.blogspot.com/
di http://bpm-undip2.blogspot.com/


p/s : support blog cikgu!

♥..cik_mas..♥ said...

wah...byk dpt sambutan....cik mas dah buat group kat fb...utk bincg psl gathering ni...

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_127512260645575&ap=1

tp 2 la..baru brape ketul je.. IPG cik mas ramai gak ni nak join... :)

cik aied said...

kalo jadi buat insyaAllah la aku join kot..hihi..

ijam ismail said...

sy suke!!!!!!
jom2 wat kat KL...
lov it....
http://ijamismail.blogspot.com/

qasehraihan said...

followed..follower ke-1183..follow me juga ye cikgu..saya cikgu bru ni..hehe..salam kenal

Faris CJ said...

BAGUSLAR.. wat kat kota bharu.. hihihihhihhi.. kat kedah atau perak.. 2 jer..

shada wentz said...

gathering?! waa...sy pemalu org nya!
HAHA. dkt ku cdgkan buat dkt perak.
center XD

eqaira said...

i'm future teacher too..^^
nk join jugak k~

http://eqairalove.blogspot.com

♥..cik_mas..♥ said...

melaka ok tak?? :)

NadiRah said...

kalau kl saya setuju!!
hehe..
maybe senang kot..
tengah2..
dari pantai timur, barat, n selatan kumpul kat center..hehe

.Am-OH-Am. said...

bestnye.macam nk join je. :)
err, saya dari IPG melaka. :)

MiSzy DiaN said...

woOOooooTTtttt2..
cikgu fiq jemput aku..
yeahhhhh...
hahahahahahahha...
tq..tq...

muahahahahaha...

Cikgu Fikri said...

Miss Dian...

haruslah jemput ko..
heheee :)

mera zati M.z said...

salam..
wuu~ menarik..
tapi kalau tetapkan tarikh baru la best nak pomot, nih kang takut tataw ujung pangkal..
hehe sekadar cadangan..
apepun sy wakil IPG kampus bahasa antarabangsa, memang support gathering nih..
majulah kita guru-guru pelatih :DD

Katak Merah Blogger (wan) said...

aku weh!!.haha..nk meronggeng ka wat event ni

Engku nor Hamidah Ear said...

hihi.. saya ni tengah tggu posting..
tak jadi cikgu lagi..
boleh ke nak join? ;)

NANA NAZIRA.. said...

aku ikt ko je..
kalo jadi mcti best..
eh, yg ko suruh aku ajk si nemoo npe plak??
dia totolly bkn ckgu tau.. kuikuikui...

mera zati M.z said...

hehehehe ok2,, tadi pun dah discuss ngan mber owner blog Dear Afiq tu..
kitorang pun support sebenarnye..
:)
um, bab tempat tu, nanti nak try mintak pendapat blogger2..
mintak izin buat satu entry pasal nih ok?
:)

NANA NAZIRA.. said...

wah2 ko..
ngade2..
hahahahaha..
boleh je lh..
kasi tarikh dlu lh..
tgk sama ada pak cik katekk aku tu free ke x..

Alisya said...

wah..ramainya cikgu2 di sini...kalau kena masa dan tmpat, alisya mahu join juga..

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

aku join je klau kwn2 skampus pegi..:)

loveydoveysofea said...

wahh..hebat kaw fiq!
siap jd organiser lagikk..
class gitu..ahahahhh :D

MiSzy DiaN said...

Ooouh terima kasih laa..hahaha..
nati kirim gambar yaa dgn aku..siap ko law teda ar.. ketuk2 kepala ko nati k..

Cikgu Fikri said...

hahaahahaaha..
t bg emel,
insyaAllah aku post sebakul utk ko..
hahaaaha

Mohd Firdaus said...

mcm mnarik je..sape blogger cikgu kampus area johor..nnt bleh g sama2..

♥..cik_mas..♥ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cikgu Fikri said...

kak mas..

tq yer...
bler masa free yg bole sy msg?

Cahaya Senja said...

join!!

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

Fikriiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehe..
kalau blog klas kita tu??
sape boleh join??
yang pernah update blog tu ke??
atau 1 klas??
Keliru2..

MiSzy DiaN said...

fiq!!
hahahah..
sebakul ko anta..
weyhhh masuk ke bakul dalam email ark??
muahahahhaaa

♥..cik_mas..♥ said...

fiq...mesej je bile2....tak kisah..lagi memudahkan kerja :)

a.m.a.n.i said...

salam..
le copy paste letak dlm belog sy x??
sy dr ipgkpm..:D
my belog : http://meandamani.blogspot.com/

Cikgu Fikri said...

miss dian..
bole saja bah..
bukan setakut bakul, mesin basuh, es box, semua bole..
ahahahahaha.......

MiSzy DiaN said...

ahahahaha..
caya laa email ko..
patut pn slalu loading lmbt kan..
yg besar2 bhaaa ko p antam dln email..
huahuahua...

Cikgu Fikri said...

eh, email aku elok jerk laju...
silap2 bole anta aku g sabah lg...
hahaahahahaa,........

MiSzy DiaN said...

sengal..
email ko tu bkn takat bley g sabah lg weyhhh..
p kutub utara pn bley gak taw..
ahahahaha...

Cikgu Fikri said...

eh,
kutub utara x bole..
dia ada had..sampai kutub selatan jerk...
huhuhuhuhh.......

♥..cik_mas..♥ said...

soalan yg fiq tanya tu...cik mas rasa cm ni..

syrt penyertaan :

1. pelajar @ bakal guru dari IPG/IPTA/IPTS pendidikan
2. ada blog sendiri
3.minat dan ada komitmen

yg blog kelas tu pulak try offer je...sape BERMINTA jemput join....

rasenya tak semua nak pergi... xpela...1st time ni kite buat biase2 je dlu..kali ke 2 dah berjaya nanti..baru up kan... :)

sarah honey said...

wawwww idea gila mantop!
tapi nak buat bila eh?lokasi cikgufiq katne?

Cikgu Fikri said...

sarah honey....
blom tau lg..
masih dlm perancagn..
mintak2 lah jd..
Amin.. :)

MiSzy DiaN said...

kutub tenggara takda??hehe

Cikgu Fikri said...

mner ader kutub tenggara bah..
ahaaaha :)

MiSzy DiaN said...

adaaa...
baru wujud..aku wujud kan sendiri..







































kan dah ada..
cni**



hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails