Sunday, January 23, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Assalamualaikum...

Sekarang ni mood aku dtg nk join contest plak..huhuhuh..Setelah aku menang contest
YOUR URL STORY, semangat aku nk join contest tu cm membuak-buak plak. (ewahhhhhhhh)..

Heheheheh..menang kalah lain citer..yg panting, kita support orang yg buat contest tu..Bygkan kalau korang buat contest, tetiba plak tak de saper nk join..Mesti rasa bengang kan? Jadi, apa salahnya kita join kan?huhuhuhu...

Ok, tanpa byk cter, aku rasa nk pertaruhkan gambar ni:

(Klik untuk tumbesaran yang seimbang yer..)


Gambar ni diambil masa kami sekelas menyertai Karnival Permainan Tradisional..hahaaha...Serius best..bler aku tgk gmbr tu, aku rasa cm happening dan cool jerk masa tu..Sbb masing2 ader gak hadiah untuk dibawa pulang..heheheh..
Utk contest ni plak, insyaAllah aku menang, aku nak hadiah:

WATCH!!!!


Ok, kepada mereka yg nk join tu, klik banner contest yer..
Ok, mereka2 yg wajar utk join adalah:

1. Ijam Ismail
2. Azreen Azeman
3. Ayung
4. Chegu Along
5. Miszy Dian


17 comments:

nelly said...

memang cool !
=)

Cikgu Fikri said...

nelly....

tq .. :)

NANA NAZIRA.. said...

insyaallah pic ko mcti menang fikri..
sebab ape???????????
sebab ada aku dlm pic tu..
hahahahahaha..

Cikgu Fikri said...

nana...

errrrrrr..
sgt over di situ..
huhuhu :)

NANA NAZIRA.. said...

pengucapan nada jelesh lh tu.........

Cikgu Fikri said...

nana...

ala,
over jerk ko..
:)

ijatnuar87 said...

wah...kemas jam tu..jual kat ner tu>

Cikgu Fikri said...

ijatnuar...

entahlah..
tak tau plak..
amik kt google image jerk td.. :)

Opah Kentang said...

=))

Opah Kentang said...

=))

ijatnuar87 said...

la,yer ker....rugi la plak...

Cikgu Fikri said...

opah..

:)

Cikgu Fikri said...

opah...
awat hang senyum kt cni?
huhhuhu...

Cikgu Fikri said...

ijat....

sorry..
tak tau..
tp jam tu nmpak smart kan?

ijam ismail said...

wahhhhhhhhh....good luck ye dek nun..hehe
=D

Cikgu Fikri said...

ijam..

wish me luck ok..
Amin.. :)

siti fatimah said...

salam! hye..terima kasih sudi join.good luck :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails