Monday, January 17, 2011

SIAPAKAH PENGEMBARA SENJA?

Assalamualaikum...

Wah..lihat kpd tajuk di atas, mcm misteri jerk kan?
Sblm tu aku nak tnyer, saper pernah bcer blog PENGEMBARA SENJA?
Ha, aper kaitannya plak ngan entry aku ni...
Sbnrnyer, dia ni kwn aku kt maktab..Bilik pown dekat2 jerk..
Dia 424, aku plak 418..heheehe..
Siapakah dia?
Ni dia
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sorry mal..aku TERcuri gambar ko..
tp, aku dah wat watermark dh kt gmbr tu..
tp terguna watrmark aku plak..
Ter.... td.. sorry..

ANyway, korang boleh melawat blognya di:

USTAZ AKMAL

Sblm ni, aku ader ckp ngan dia, kalau dia MENANG, aku nk tulis satu entry khas psl dia..
Ha? menang aper tu?
Nak tau?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
JPP!!!
JAWATANKUASA PERWAKILAN PELAJAR!!!
Hahahhah..terbaiklah ko mal!!!
Aku dh agak ko bole mng punyer..
Tak silap aku, undian dia kedua tertinggi utk batch aku..
Masa malam manifesto tu, dgr cter, dia berpantun..
heheheeh....
Pesanan aku, jdlah pemimpin yg adil dan bijaksana yer nanti!
Jgn memimpin ikut nafsu, tp pimpin ikut akal..heheehe...

Ok, kepada korang di luar saner, nak tgk sepintas lalu pilihan raya taun ni?
Bagi aku pilihan raya taun ni, pengurusannya SANGAT terbaik!!!
Serius!!! Tersusun, siap keluarkan peratusan kelas yg mengundi lg...
Aku rasa cm betul2 nk mengundi YB plak..huhuhuh..
So, tak yah byk bebel, koran bcer pown nanti..heheheh..
Jom tgk gambar!


Contoh borang undi.sempat jugak aku snap! tu pown terCOVER2 aku..


Yg baju biru tu, punyerlah lama nk pilih calon..cm jawab exam lah plak..
huhuhuhu...


Keadaan dewan...


Eh, korang kenal tak yg berbaju batik maroon dan bersongkuk tu?
Itulah salah seorang TOP 50 blogger baru Malaysia..
Rasanya mesti korang kenal:

MERAPU ITU SENI!

Ok, tu jerk entry aku utk arini..Sbnrnyer ramai gak kengkawan aku yg menang JPP, tp sebab aku dh cakap ngan pengembara senja yg aku nk wat cter psl dia, so aku wat lah..heheheh :)



46 comments:

zazaw said...

cikguuu
aku nak kahwan kauu boleh tak
kahkahkahakahkahah

ila said...

cikgu mket kan kawan cikgu ea?
huhuh

Cikgu Fikri said...

zazaw....


ahahahaha..
menggatal ko kn?
heheehe :)

Cikgu Fikri said...

ila....

nak ker?
heheheehe :)

Cik Shark said...

owhh cikgufiQ,sory..lpa plak nak bgtaw yg sal kwan saya tuh..klo x silap sem 2 kot dia..dia sana ambik arab..huuhuuu

toyolkiut said...

cikgu..
merapu itu seni..

Mohamad said...

Salam cgfiq..
Lama saya tak mengundi... harap2 tahun ini dapat le pangkah... dah 2 penggal YB tersebut menang tanpa bertanding..

ijatnuar87 said...

hehehhe...pilihanraya JPP ek,....bagus2...ciri2 kepimpinan seorang cikgu,hehehe

Syafiq Rosli said...

cayalah

miss eyza.t said...

semoga kalian menjadi cikgu yang begruna untuk anak bangsa

NAJ HEBAT said...

oh. aicecece..
teringat zaman dulu-dulu.

tercalon. tak menang pon. tanggungjawab berat!

Cikgu Fikri said...

cik shark...
huhhuuh..
saper nama dia? :)

Cikgu Fikri said...

toyolkiut..

merapu itu mmg seni...
huuhuuh :)

Cikgu Fikri said...

mohamad..
yeker?
knp bole cm tu plak?
kwsn maner tu?
huhuhhuh :)

Cikgu Fikri said...

ijat...

yup..
JPP..
berat tanggungjwb tu woo...
uhuhhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

syafiqrosli..

mmg terbaik... :)

Cikgu Fikri said...

miss eyza t..

Amin.... :)

Cikgu Fikri said...

wah....
kira utntung lah tu tercalon...
tnggungjwb mmg berat! :)

Cik Shark said...

owhh nama dia Ildah Nahur.. :)

NAJ HEBAT said...

ada je button follow. Kat line atas skali tuh kan. Btw, thanks cikgu. haha

MiSzy DiaN said...

OOoh JPP..































fiq!!
misz u..hehehe..



















kt poli baru jak abis pilihan raya..hehehe

Cikgu Fikri said...

cik shark...

owh..
klu pompuan xkenal kott..
kalau laki insyaAllah kenal..
huhuuhh :)

Cikgu Fikri said...

naj hebat..

ok..
jap lg fiq follow..
huhuuhu :)

Cikgu Fikri said...

dian...


























































































































aku pown rindu sama kau!!!! :)

MiSzy DiaN said...

hah dpat pn blogging ngn ko..tp..










































jam5 aku dah nak balik dahh nie..huhuhu..

Cikgu Fikri said...

dian...
ala,
dh nk balik ker?
sedihnyer...
huuhuhuh :)

MiSzy DiaN said...

fiq!!
mana ko??hihi

Cikgu Fikri said...

dian..

aku di sini! :)

MiSzy DiaN said...

heheha..
ada pun ko..hehehe..
dpt gak blogging ngn ko..hihi

cikgu ainura said...

ippm pon skung ni dok pilihanraya...

Cikgu Fikri said...

dian...

hehehe..
dpt gak walau sekejap! :)

Cikgu Fikri said...

kak nuyu..

yeker?
saper yg kita kenal bertanding JPP?

MiSzy DiaN said...

ya..aku suka...tapi..











































ada org ikut style aku..huhuhu

Cikgu Fikri said...

dian...

heeehe...
style ko ditiru sbb ianya menarik!!! :)

.:: Zul ::. said...

pergh.bngga gla dpt masok blog ko..hahah

MiSzy DiaN said...

huhuhu..
aku tak suka...
huwaaaaaa....

zikeryhassan said...

kampus sultan mizan tak buat lagi pilihanraya kampus yang baru

Cikgu Fikri said...

zul...

hahhhhaha..
ingatkan hang tak suka :)

Cikgu Fikri said...

dian...


hehhehhe..
suka suka kan lah :)

Cikgu Fikri said...

zickery hassan...

yeker?
mktb2 lain tgh buat skrg tau.. :)

diba said...

thniah tuk akmal n semua yg jd jpp bru;)

diba said...

thniah tuk akmal n semua yg jd jpp bru;)

MiSzy DiaN said...

tak mo..tak mo..

org dahh ikut2 style aku..huhu

Cikgu Fikri said...

diba....

hehehehehe..
tq..

eh, cm fiq plak jd jpp :)

Cikgu Fikri said...

dian..


heehhe..
tetiba aku pown terasa cm aku ni JPP...
:)

MiSzy DiaN said...

hahahaah..
sengal..perasan jak laa ko sana..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails