Sunday, January 16, 2011

Time aku nak tgk KHURAFAT, time tu plak lah PENUH!

Assalamualaikum...


Argh...benci btol!!!
Ni semua salah:

ABDUL RAZZUHAIR ABDUL RAZAK!
(klik utk tgk blog dia..huhuhuh)



Kalau tak kerana dia, aku dh dapat tgk citer tu dah Jumaat aritu!!!
Tp, aku terpaksa tgk SABTU!!!!
Pergh, masa ari Sabtu tu plak, tiket mmg habis..Kalau tinggal pown DUA SEAT BERASINGAN!!!
So, mmg ktorang tak tau nk tgk citer aper...Hantu Kak Limah, Gulliver`s Travel pown tiket dia tinggal sket.,.
( walaupun aku dh khatam citer tu, tp kwn2 aku menggedik nk tgk!)
SO, ktorang punyerlah lama memikir.,.
Tibe2 dtg satu suara dari meja kaunter tiket tu:


Err..encik nak tgk citer aper? Klu nak fikir dulu, bole ke tepi..Biar bg laluan kt orang lain..

Aku paling tak bole blah bler tgk akak yg jaga tiket tu..
Muka dia mmg tak menahan..
huhhuhu..
Last2, aku terpaksalah decide tgk cter:
.
.
..
.

.
.
.
.
..
.
..
.

..
.
.
.
.
.
18 ALAM!
(ha, bler masa plak citer tu ader kt kawasan khatulistiwa Malaysia ni..)
Errmmm..aku tgk citer:
.
.
.
.
.

..
..
.
.
.

..
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
SEASON OF THE WITCH..


Kwn2 aku tu mmg kurang minat cter English..Tp, dh aku yg decide, so diowang pown on jerk lah...
Aku paling tak bole blah bile tgk muka akak jaga kaunter tu..
Dia ingt ktorang ni bukan 18 tahun ke atas ker?
Siap dgn muka2 yg penuh perasaan tu, ckp mcm ni..

Semua 18 tahun ke atas yer?
PASTI YER?
PASTI YER?
PASTI YER?
Bayi, kanak2, tak bole bwk masuk!
PASTI YER!


kO TAu aper aku wat?
Aku gelak sekuat2 hati masa tu jugak kt depan dia..
Haahhahaha..
Peduli haper aku!
Serius klakar muka akak tu!

Masa dlm panggung tu, kaki si Mok Jie ni mmg tak reti duk diam..Cm2 posisi ader..Kejap2 kaki dia ke sini, kejap2 kaki dia ke situ..Pastu, bole plak tu tgk2 mesej kt hp..Aku ckp:

Mok Jie..FOKUS!!!!


(agak2 sakit tak tgn bler kna cucuk ngan benda tu?)

Hahahah..secara keseluruhan, citer tu best lah gak...Byk2 betul adegan2 cucuk mencucuk, bunuh membunuh, takik menakik..ish2...
Markah yg aku bg adalah 8/10!!!!
heheeh :)

psssssst: Target aku minggu ni nk tgk cter Khurafat!!!!
Pasti!!!!


20 comments:

dyg said...

cekgu Fiq : sy rasa lawak kata2 akak kaunter tu..
klu nk fikir dlu, boleh ke tepi..
hahaha..

amy azuha said...

jgn jeles..sy dah tgk khurafat jeng2

ijam ismail said...

hahahah!!!
dek nun...aq da ktwe guling2 ni...
adeh~~~
xmenahan akak kaunter 2...
indervarticle kuluredemmm...
=D

MiSzy DiaN said...

fiq!!
aku dah tgk khurafat..
tapi...

Cikgu Fikri said...

dyg..

mmg lawak pown..
rasa nk cili mulut akak tu pown ader gak..
huhuhuhu :)

Cikgu Fikri said...

amy azuha...

wah..
yeker?
jelesnyer!!!! :)

Cikgu Fikri said...

ijam..

tau xpew..
tu lah psl,
aku gelak sekuat2 hati kt depan dia..
hahahha :)

Cikgu Fikri said...

dian..

ko dh tgk ker?


































































tp aper?

fatt said...

ringan je tangan aku nak melesing akak jual tiket tu..grrr!!

AMMAR YASIR said...

Best tak cerita khurafat? Nak try tengok

Cikgu Fikri said...

fatt....

heheehh..
tp sbb muka akak tu comel dgt,
tak jd nk tmpr..
huuhuh :)

Cikgu Fikri said...

ammar....

blom tgk lg...
penuh aritu..
huhuhuhu :)

platipus said...

tengok wayang tak ajak!..
nak ikut!!!!!!!!!!!!!!

Cikgu Fikri said...

platipus....


hahaahaahah..
kt alamanda lah..
nk dtg ker?
huuhhuuhuh :)

zaeimah ismail said...
This comment has been removed by the author.
nurain said...

khurafat terbaik.takut gile weh!

akut gok part siang pon ragu2 nak bukak mate

Cikgu Fikri said...

err...

siapakah yg mendelete komen terbabit?
SIAPA?
SIAPA?
huhuu :)

Cikgu Fikri said...

nurain...

yeker?
aku nk tgk ar..
xsabar ni..
huhuhhu :)

zazaw said...

aku rasa
kau kena ajak aku lah cikgu
:)

MiSzy DiaN said...

tapi aku kuar p bank jap ngn nizam masa tu..
time tgk wyg tu aku kuar..
jd tak hbis tgk la..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails