Sunday, January 16, 2011

PERTAMA KALINYA AKU MAKAN A&W!


Assalamualaikum...

Wah..tajuk kali ni seriously macam orang jakun..macam orang yang pertama kali kenal apa itu gabungan abjad A DAN W...hehehe.. Aku sebenarnya masih ingat2 lupa, adakah aku pernah mkn A&W masa kecik2 dulu, atau baru pertama kali aku makan tadi...ish2..Sangat lah lama dan sangatlah aku lupa...

Tapi, tadi tetiba pulak ader orang ajak join sekali, aku pown join lah..bak kata pepatah,

REZEKI JANGAN DITOLAK, MUSUH JANGAN DI CARI...

Betul tak kawan2?
Maka, aku pown makan lah tanpa rasa segan dan silunya..

SEKADAR GAMBAR HIASAN..
(bukan benda alah ni yg aku mkn tadi)


Aku amat taksub sekali dengan Float Root Beer Gelas Besar tu, sama Kentang yang ala2 cm rambut kerinting tu..huhuhu..Tapi, bagi aku, ayam gorengnyer plak, biasa2 sahaja...Ala2 cm Kelantan Fried Chicken..
(saper orang Bangi, mesti kenal jenama AYAM GORENG NI...Huhuhu...)

Jadi, aku nak tanyer korang..
.
.
.
.
.
.

..
.
.

..

..

..

..
.
.

.
.
.

JAKUN KAH AKU?huhuhu :)

33 comments:

Nieza Micha said...

hahaha.. agak jakun la... ngeh3..;p

float root beer tu sedap..!! ;D

tp mkn kat A&W tu tak kenyang la.. haha.. McD lagi kenyang...XD

Cikgu Fikri said...

nieza...

btol tu..
lg better MCD, dr a&w..
dh lah mahal!

ijam ismail said...

burgerking lg best!!!
huhu...
=)

ijatnuar87 said...

heheheh...sedap lagi burger oblong yang jual kat kafe ipg ambe,hehehe

lea said...

tetibe teringin pulak nak makan a&w

Cikgu Fikri said...

ijam..



burgerking tu aku ragu2 lah..
cm tak halal jerk..
huhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

ijat...

oblong?
hahahaahahaha..
prosperity melayu.. :)

Cikgu Fikri said...

lea...



heheheh..
try lah rasa.. :)

ijatnuar87 said...

hehehhe..lagi sedap,blh mintak banyak sayur,dah lebih murah,boleh beli 2 oblong utk 1 prosperiti,heeehehe

ZWAN SABRI said...

Mana ada jakun..
zwan lagi jakun sbb zwan langsung x penah makan A&W.. huhu

MiSzy DiaN said...

fiq!!!









































aku windu mah ko..
maw blogging..
huhuhu..
maw A&W..

emieysandra said...

sedaapnyerrrr..fiq nk blnje akak kn, jom ah, bile2? huhu

:)

iniialahaku said...

kau relax sudah...bajet aku penah makan..aku pon xpnah..jejak kaki pon xpnah..

Cikgu Fikri said...

ijatnuar


hahhhahha..
btol tu..
sgtlah muarah..
er, tp sbnrnyer aku xminat sgt ngna oblong...
ikut tempat org yg buatlah..
klu yg dkt dpn mktb aku ni,
diowang kta sedap..
huhhuh :)

Cikgu Fikri said...

ZWAN....

hehehheh..
yeker?
xpew..
t try lah yer.. :)

Cikgu Fikri said...

dian...









































































aku serius rindu nk blogging ngan ko..
tp tu lah,
masa ko busy, aku xbusy plak..
ish3.. :)

Cikgu Fikri said...

emiysandra...



haahhhahha..
akak nk ker?
heheheh...
sedap lah gak benda alah tu.. :)

Cikgu Fikri said...

inilahaku...


heeehhhe..
xepw,
t try lah rasa... : )

Cempakamelati said...

A&W memang sedap.

Cempakamelati said...

AWak tak jakunla...biasala kalau orang baru pertama kali merasa sesuatu..

Cikgu Fikri said...

cempaka melati..

agak sedap lah jugak.. :)

Cikgu Fikri said...

cempaka melati...

hehehehhe...
bukan jakun ae?
thx :)

Cikgu Fikri said...

cempaka melati...

hehehehhe...
bukan jakun ae?
thx :)

Cikgu Fikri said...

eh, terhantar komen lbih plak..
hhhhuh :)

saya_arief said...

xjakun kowt..
aku suke benjo je.
hahaha.

rockinsudu said...

beer anw mmg terbaek

ShafiqIzwan said...

penat woo keje kat A&W. hehe,

Cikgu Fikri said...

saya arief...


haaahaahah..
benjo mmg sedap...
:)

Cikgu Fikri said...

rockin sudu..
tau xpew..
mmg terbaik lah.. :)

Cikgu Fikri said...

SyafiqIzwan..

yeker?
aku ingtkan keje kt pizza lg memenatkan...
huuuuhh :)

maCy said...

elok macy baca. tang bwh skali ta menahan! haha

Cikgu Fikri said...

MACY....

hehehehe..
mmg lah tak menahan..
huhhu :)

zaeimah ismail said...

award for u...xleh post kt shoutbox cz shoutbox kena block...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails