Saturday, February 5, 2011

Majlis Anugerah Blogger Popular di Genting Highland!!!!

Assalamualaikum...



Tadi sebenarnya aku nak buat citer lain tau, tapi bler aku dah taip panjang lebar macam buat karangan, tiba2 aku rasakan tulisan aku tu akan dikiritik HEBAT (wah..femes ker ko sampai ada orang nak bacer pastu kritik tulisan ko Fiq?)..Aku merasakan tulisan aku tu mcm terlalu pesimis..Lagipun itu bukan jiwa aku..Korang kalau bacer entry tu, mesti menyampah punya..Maka, aku nak tulis sesuatu yg memang jiwa aku...Haahahaha..Chill2 ok..

Baiklah, korang tgk tajuk blog aku gempak jerk kan? Tapi sebenarnya tu angan2 aku jerk..
AMPUN SEMUA!!!!!!


Aku sebenarnya sedang membayangkan masa depan DUNIA BLOGGER MALAYSIA..
Bayangkan kalau masa tu para2 blogger mampu membuat malam anugerah sendiri iaitu:
ANUGERAH BLOGGER POPULAR

(ala2 cm ABP lah kiranya.huhuhuh)

Wah, masa tu semua pengundi mengundi kat majalah2 hiburan terkenal seperti MASKULIN,REMAJA, IN-TREND, URTV, WANITA, ASUH, AULAD, SOLUSI...(motif?) semua mengundi blogger pilihan mereka sendiri..
Pergh..masa tu plak ada byk pencalonan utk setiap kategori..
Bagi mereka yg ingin tercalon, perlu menghantar nama ke pihak penganjur..Hahhhaha..
Senarai pencalonan plak,
Contoh:

Anugerah Blogger Lelaki Popular

Anugerah Blogger Pondan, eh salah, Blogger Wanita Popular,

Anugerah Blogger Suami Popular,

Anugerah Blogger Isteri popular,

Anugerah Blogger Kanak-kanak Popular,

Anugerah Blogger Kampus Popular,

Anugerah Blogger Islamik Popular,

Anugerah Blogshop Popular,

Anugerah Blog Tercantik,

Anugerah Penulisan dalam blog Terbaik,

dan macam2 lagi lah...
Ala, yg mcm BLOG PILIHAN MALAYSIA buat dulu tu..
Aku sgt sokong usaha murni mereka...
Tahniah diucapkan kepada mereka dan juga pemenangnya...
Tapi, cuba korang bayangkan kalau blogger2 Malaysia berganding bahu, kumpul dana, mintak sponsor sana sini, pastu buat event yg meletop2 cm tu...
Tema plak GLAM!!!
Tempat plak nak meletop2 kt ARENA OF STARZ GENTING HIGHLAND!
Semua blogger akan lalu di red carpet!!!

(tak teringin kah kamu?)


Ada artis terkenal buat persembahan..
Pastu ada macam2 gimik yg pasti membuatkan blogger2 di luar negara teruja dgn
Industi Blogger Malaysia..
Pernah terfikir tak???
Hahahahahah...Aku sgt2lah terfikir mcm tu..
ish..ish..ish..AKu ni asgment pown blom siap, tapi berangan yg bukan2..
Hahaahahah...
Macam maner pendapat korang plak?



34 comments:

NadiRah said...

suke3!!
fesyen ala2 artis gitu..huhu

AMMAR YASIR said...

Jangan lupa undi Ammar dalam anugerah blogger lelaki popular eh..hehehe... Kan best kalau betul2 terjadi macam ni

Cikgu Fikri said...

NADIRah..

Best kan?
heehehe :)

Cikgu Fikri said...

Ammar...

hehhehhe..
fiq rasa insyaAllah akan terjadi..
tp, lmbt lg kotttttttt..
huuhuhuh :)

maCy said...

kuat berangan la fiq. pikir nuff tu kne bayar cukai ni. keh2

Cikgu Fikri said...

heheheheh..
sgtlah kuat berangan kan?
huuhuh :)

BEN ASHAARI said...

confirm.. confirm.. hehehe.. tak leh abiskan ..

Penyair Senja said...

kikikikikikiki..best2....tapi tak mustahil akn...:)...salam hati

Cik Miera Aziz said...

Wah!! Cam best je kan kalau ada anugerah camtu :P

Cikgu Fikri said...

Ben Ashaari...

Hahahahah...
CONfirm?
Heheehe :)

Cikgu Fikri said...

Penyair Senja..

Tau xpew..
best..
insyaAllah tak mustahil...

Cikgu Fikri said...

Cik Miera Aziz..

tau xpew..
mesti grand kan?
huhhuhu :)

NANA NAZIRA.. said...

pemes gitu..

Cikgu Fikri said...

Nana...

tau xpew..
hahahaah :)

aQmaR 0n The Blog said...

BELOGGER PONDAN DA TAW NAK BG KT SAPE..MIAHAHAHA

AfiQ said...

fiq!!! tajuk nk gempak je!! hahahaha..tapi tu la, lau ade syok gak kan? tp ade harapan ke i nk menang? kekekeke

AzreenAzeman said...

amboh !
tingginya daya imaginasi ko ..
huhuhu .. ;p

Nurul Mazni said...

sukelah angan2 cikgu nie.
tak pe cikgu. mane tau satu hari nanti angan2 ni jadi kenyataan. so then, ramailah blogger after diz macam cendwan tumbuh lepas hujang. heheh
tak sabarnye klu angan2 jadi kenyataan. from now kena simpan duit nk sewa baju mahal2. hahahaha

mOoN said...

keh..keh..keh..aku tertipu..tp mcm best jer angan-angan cikgu nie...

cikgu ainura said...

wah..best giler kalau ada cam tue... mmg terbeliak bji mata artis2 yg ada skung..mana taknyer.. blogger lebh femes dr artis.. hahahaa

ijam ismail said...

waaaaaaaahhhh...mmg terbaik la ko fiq...
jln kat red karpet sgale...hmm..bessshhhhhhhhhhhnyeeeeeeeee....haaaaaaahhhhhhhhhhhh....
berangan j ye...xmmpulahhhh....
(wuhuuuuuuuuu...BEN comment lorh...ur idol!!not me..huhu..*tbe2...)(jeles da)
=D

Cikgu Fikri said...

Aqmar...

ahhhhha..
saper weh?

Cikgu Fikri said...

Afiq...

tajuk gempak itu perlu..
haaahahaah..
nk menang?
huuhhuh :)

Cikgu Fikri said...

Azreen..

hehehehe..
semestinya!!!! :)

Cikgu Fikri said...

Nurul mazni...
rmailah bloggers lepas ni..
hehehe..
btol tu, kna kumpul dia utk bergaya masa malam anugerah tu.. :)

Cikgu Fikri said...

Moon...

heheehe..
best ker?
tq :)

Cikgu Fikri said...

kak nuyu..

tau xpew..
rmailah artis buat blog lepas ni.. :)

Cikgu Fikri said...

ijam..

tau xpew..
bestkan jln kat red carpet..
ada photoshoot..
heheeh..
ish..
xmo jeles2.. tak elok.. :)

Munira Muhiyddin said...

kalau ade, aku teruja nokk nak cari designer untuk sponsor baju kebabom nak lalu kat carpet merah .
kau ade ?? HAHAHA :DD

Cikgu Fikri said...

moon....

hahhahhahaha.
gitulah........

Mr. TN_SkY said...

hahahaah..tak mustahil jika lagi ramai blogger yang inffluennye tinggi dilahirkan..golongan artis /media juga dah mula pandang blogger..kerajaan apetah lagik =_=

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA?

Cikgu Fikri said...

mr tn sky...

hahahaahah..
betul tu...
mmg cemerlang.. :)

kacang_panjang said...

i likeee your big idea nih...ade stail gitu..,kompem jatuh saham artis2 kat m'sia nih...hahah

yana said...

buat3....saya pasti sokong..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails