Friday, February 4, 2011

Cikgu Fiq Pergi Spa!!! Bole?

Assalamualaikum..

Semalam aku telah mendaftarkan diri aku ke MISS CIRCLE`S SPA...Hahahahaah...So, aku telah dpt lihat hasilnya..Sgt menarik..Hahahaah..Aku yakin korang pown nak tgk jugak kan? Tapi aku rasa segan lah nk tunjuk rupa baru aku..Nak tunjuk ker tak nak? Nak ker taknak?Hurmmmmmm..Tunjuk jerk lah:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TARAA!!!!!


Ha....ni lah rupa baru cikgufiq.blogspot.com
KOrang semua memang dah tgk kan?
Semua ni merupakan hasil kerja tgn CIK BULAT!!!!
Saper yg rasa nk tempah dgn beliau, klik saja pada namanya yer..
Sgtlah murah..Best...hehehe..
Terima Kasih Cik Bulat!!!!

Hurmmmmmmmm..Kenapa aku nak makeover blog aku?

Sebab aku rasa blog lama aku lambat loading..
Budak2 kelas aku selalu membising katanya blog aku lambat!!

Kedua, ada salah seorang kawan aku takder dalam HEADER aku yglepas..
Aku rasa mesti dia kecik hati..Jadi, aku tukarlah yg baru..
So, CIK ZUHAILA, anda suka tak dgn kulit baru saya?
Hhahahhah..

Jadi, pendapat korang..MACAM MANER DENGAN BLOG AKU SEKARANG?

33 comments:

syufaa said...

ngeee..comel2!!

ijam ismail said...

tajuk nk gempak!!
huhu~~
besh la blog bru ko ni..
sdp mta mmndg~~

CikBulat said...

miss circle's spa? amboi. nama baru CB ! hahahahahahaha !!

Munira Muhiyddin said...

fuyoooooo~~~~
cikgufiq.blogspot.com dah pegi spa tuhh.
TERBAIK !
yg penting aku jeles dgn header ! boleh ?? :DD

Cikgu Fikri said...

syufa.,,

heheehe..
thx.. :)

Cikgu Fikri said...

ijam..
gempak itu perlu..
anyway thx yer.. :)

Cikgu Fikri said...

cik bulat...

hahahaha..
nama bru utk cb..
bole?
huuhuh :)

Cikgu Fikri said...

Moon..
Heheheh..
jeles?
hahhaahha.. :)

Hafriz el-Muhammady said...

kita sama... biru! hehe..
mantop.. lbih jlas sifat keguruannya..hik2

cik aied said...

fikri! aku ingat aku salah bukak blog tadi! rupanya blog ko..haha...
cantik..simple but nice... n i loike blue! haha

dyg said...

laa..ingat g spa btul2..yela elauns da kuar..hahaha..
anyway, blog awk dah terlebih cepat ni klu bukak..best2!
hehe..

MiSzy DiaN said...

fiq..
miss u.. hihi..
cantik blog..
maw jua..
sponsor laaaa skin utk blog aku jua.. hehehe

Ayuni said...

cantik sgt2, ringan plak tu!

Cikgu Fikri said...

Hafriz...

Hheeheh..
ha`ah kan?
nmpak cm lebih ke arah keguruan..
uhuhuhuh :)

Cikgu Fikri said...

cik aied..

tau xpew..
masa aku mula2 bukak td pown, aku ingatkan salah blog..
rupanya blog aku..
ahahaahah.. :)

Cikgu Fikri said...

dyg...

wah..
mentang2 elaun dh kuar, trus g spa ae?
huhuhhhu..
yeker cpt?
thx.. :)

Cikgu Fikri said...

Dian..

hahahhaah..
aku pown rindu mau bloging sama kau..
wah,
sponsor?
ala, knp xckp awal2...
aku dh nk balik bangi..
tak der masa nk g bank utk bank in..
ahaahaha :)

Cikgu Fikri said...

ayuni...

yeker?
thx.. :)

MiSzy DiaN said...

ceyhh.. ye laa tue..
takpa laa..aku tuka sendiri jak nati..
jadi black n white..ko tgk jak laa..

Cikgu Fikri said...

wah...
meletop lah ko..
hahahahaha.... :)
anyway, dian, aku DAH BELI HADIAH UTK KO bler kita jumpa nanti..
ahahhahaha...
ko dh bcer entry aku yg sblm ni?
pasal pak arab?

MiSzy DiaN said...

hahahahah..
nda jadi laa aku tuka..
mls.. hihi..
biar laa mcm tu dlu.. hehe..
ko dah beli??
aku tak beli lagi arr..
mggu dpn kot.. hehe..
aku tk kuar ke mana2 pn..
ehh knpa sal pak arab tu??

AzreenAzeman said...

Header ko tampak lebih anggun , ranggi & menawan ..
ahahaha ! ;D

NANA NAZIRA.. said...

thumb up .. :)

maCy said...

naise one. macy suka. laju2

Cikgu Fikri said...

Dian....

hahhahaahahahah...
pasal pak arab tu?
bcerlah baru tau.. :)

Cikgu Fikri said...

Azreen..


er, ko puji header aku ker, puji aku?
hahhahhahaha.......

Cikgu Fikri said...

nana....

hahahaha..
thx..
ikhlas tak?
uhuuhh
:)

Cikgu Fikri said...

macy....

hehehheeh..
kak macy..
thankz.. :)

cikuwada said...

free ke fikri? hahaha
siyes cantek! comel!

Cikgu Fikri said...

wada..

hahhahahah..
thx..
tp, bukan free lah..
rm10...
nk wat tak?

MiSzy DiaN said...

Oouhh.. aku dah baca.. hehehe..
sengal laa ko nie fiq.. hehehe

Cikgu Fikri said...

dian...

hahahha..
kelakar tak?

zazaw said...

lawa lawa
cook blog kau cikguuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails