Sunday, March 20, 2011

MUKA IRAS ARTIS KAT TV1?


Assalamualaikum..pengacara-pengacara yang sgt meletop2 yer..huhuhuhu..

Pergh..penat giler aku update 3 entry sekali gus dalam keadaan pantas..aku akan menaip semakin pantas bler entry aku yang belum siap tu, TERpublish SECARA tak sengaja.OH TIDAK!
So, tadi aku baru lepas join 2 segmen yang nak kena review dan list..Penat woo..Semua tamat hari ni..Ok, dah selesai join..Now, aku nak citer pasal KLON FAIZAL TAHIR..

Saper tgk rancangan TIADA LAMA, TIADA BAHARU kat TV1?
Aku sebebarnyer agak pelik dengna rancangan tu, sebab tak faham mcm mner konsepnyer..
Kenapa dipecahkan dua?
Satu untuk menyanyi..Satu lagi untuk ORANG YANG MUKA SEIRAS ARTIS?
Entah...aku pown tak faham sebenarnya..Mungkin nak buat dua kategori kottt...

Masa aku tgk minggu lepas, ada 2 orang muka iras artis..
Yang pompuan tu iras JASMIN HAMID, yang lagi sorang tu Iras FAIZAL TAHIR..
Yang muka iras Faizal Tahir ni buat aku tergelak2...
Hahahaahhah..Klakar kot...Agak serupa lah...tapi versi Faizal kurus..Siap menyanyi lagi tau....huhuhu...

Anyway, byk lagi muka2 iras artis yang ada..Ada yang iras2 AMY SEARCH, MAWI dan mcm2 lah....
Ha, tadi aku berjalan2 kat BUDIEY.COM, terjumpa plak..
Kenal tak BUDIEY.COM?
Saper minat dunia hiburan, mesti kenal punyer kan?
So, meh kita tgk jap..

SEiras Amy Search tak?
Seiras Mawi..tapi versi gemuk kot...

Ok lah..tu jerk nak citer..Rancangan tu disiarkan hari aper ek? Aku lupa lah...huhhuhu..
Anyway, sekalung penghargaan yang tak terhingga buar BUDIEY.COM di atas gambar2 tu.. :)

10 comments:

Awan Biru said...

Setiap hari Jumaat kalau tak silap. Hari tu Aisyah jadi artis undangan.

Republic Aku said...

aku jarang pergi ke tv nasional ni....faham2 aje le..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

haha. jarang r bukak tv ni.

tatau lgsg weh..

TAYAR PANCIT said...

hai saye da join belog anda:) follow saye balik eh @ http://ow.ly/4i6yv

fara feroza said...

hehe tgk gak cite ni...sbnarnya rancangan or ape yg diorg nk buat best..tp jadi tak best,..sbb pengacara, kelam kabut, sound systm, skrip, lwak bodoh n peserta...sekian...*jahatnye rase

kenapa perlu gemok

aleen aiden said...

mawi versi sedikit chubby itu mcm xsesuai plak.ha3

Malwanaz said...

huhu..tak tgk tv sebb kat umah xde tv.. ^^

Piasara said...

"akak ni jarang tgk tv..nak2 pulak tv1...Smlm pun secara tak sengaja tertengok rancangan Adik-Adikku..best pulak..tp tau2 jer dh final..hahahaha..yg lain tu langsung taktau.."

MiSzy DiaN said...

fiq..
sorry..
aku jarg on9 sb skrg maw abis praktikal dah.. bila2 masa jak pensyarah dtg melawat kt tmpt aku..
so kalu ada msa,aku on9 laa.. hehe.. btw. aku tag ko nie.. join taw.. kalu menang, share adiah ngn aku.. hehehe


http://miszydian.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Maz said...

jemputla follow blog sy yg tak sebrapa di hatimamaz.blogspot.com thanks...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails