Sunday, March 20, 2011

Bloglist Cikgu dalam CATATAN TINTA EMAS 2011"


JOM JOIN..

ENTRY SEPANTAS MUNGKIN!

Syaratnya mudah sahaja..

1. Buat kan satu entry mengenai segmen ini dengan tajuk "Bloglist Cikgu dalam CATATAN TINTA EMAS 2011"

2. Masukkan header kat atas dan link ke blog ini...

3. Tagkan 3 orang cikgu-cikgu yang anda kenali ( kalau sorang saja pun boleh jugak )..

CIKGU NANA

4. Jadi follower tapi kalau dah follow sila katakan dah follow ... dan lepas tu letakkan url anda kat ruangan komen...

Tarikh tutup ialah 20hb Mac 2011.

Senang bukan?...jomlah join..kita pakat ramai-ramai...

4 comments:

Cikgu Arzahar said...

Hebat Cikgu Fiq ni...rajin. tahniah..meriahkan dunia blog.

Awan Biru said...

Boleh wujudkan grup cikgu-cikgu ni.
Nak juga kenal blogger yang bekerja sebagai guru.

Bella Bell said...

saya pon cikgu jugak..errr...bakal guru..boleh join x??hehehe

Nada Alam said...

terima kasih sbb join...
ceatt2 klu nak join sbb sye tutup tengah malam nie..

jgn lupa follow skali yea..
saya akan review sekali pas nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails