Sunday, June 5, 2011

ERUL AF9 TIDAK BERJAYA KE PERINGKAT AKHIR.

Assalamualaikum...

picture credit to: SINI

Malam ni aku tak dapat tengok AF..sedihnyer..sob..sob..sob..
ARGH!!!! takder makna nyer sebab AF nak sedih..ish..ish..ish..
Ha, tapi sempat jugaklah aku menjengah ke web AF9 untuk melihat siapa yang terkeluar..
TERKEJUT!!!!
SUNGGUH TERKEJUT!
Aku serius tak sangka ERUL terkeluar dari AF9.... Walaupun aku tak minat dia, tapi aku target dia bakal ke FINAL dan mungkin meraih TOP 3..tapi, sayang, malam ni dia terkeluar..
Aku ingatkan AZRI yang keluar malam ni..huhhu.. Tapi, tu lah AF..macam2 boleh jadi..

Erul ni juga merupakan PROTEGE Jaclyn Victor masa kat Mentor 3 dulu..Ala, masa kumpulan EVO tu..ingat tak? masa tu tak best sgt dia..huhuhhu..

Ingat lagi, masa awal-awal dulu, ERUL dikatakan sangat berbakat dan berpeluang besar untuk merangkul gelaran juara..Tapi, sayang..dah keluar dah..Ish..ish..ish..

Aku sebenarnya merasakan, kedatangan 2 pelajar BARU iaitu FINA dan HAZAMA sememangnya menggugat mereka semua..Perkara ni sama macam AF3 dulu, masa MAWI dan MARSHA diserap masuk..lain semua memang tergugat..Nasib baik FELIX dan AMYLEA kekal ke final..huhuhhu...

Jadi, kepada peminat-peminat AF9 di luar sana.. (kalau ada lah yang minat..huhhu), KONSERT AKHIR akan di adakan di DATARAN PUTRAJAYA pada next week... Saper-saper yang nak tengok LIFE tu, pastikan solat Maghrib dan Isya` dulu yer..takut terlepas plak..Maghrib tu penting..Karang sibuk berebut-rebut tempat, aleh-aleh, Maghrib nak main qada`-qada` plak..No..no..no..huhuhuh..

Oh yer.. SOKONG FINA yer!!!! (tak pernah langsung peserta Melaka menjejakkan kaki ke pentas final sebelum ni..huhuhh)

10 comments:

Freaky said...

haha aku x caya aku tgk af jugak malam ni.. adoii

Nak Towel Ini :D

Faridzuan said...

saya dah lama tak ikut update AF9 ni. cian. minat AF8 jer, sebab ada ADIRA ngan SHAHIR hehe :)

laskar pelangi said...

amboi. peminat af upenew si fiq nie =)


td sedih gak erul kuar..huuuuu~

cucu umie said...

ayie langsung xtgok AF pon...wakak

~~zAnAfAhMi~~ said...

salam...tak sangka Erul keluar kan? dia tu ok banding dgn Azri, nk buat mmcmna...tu la af namanya. silap2 esok si Lena tu juara.

UNA budak BAEQ said...

tak penah tgk af . kehkeh

cuci moto dari berkhlawat
kegiatan bermoral dlm kereta
mr bean yg kacak
sinis terkenal

sugar2 kapas strawberry said...

errrr..takknl.

Munira Muhiyddin said...

aku kenal dia sebab tau dia ni minat KPOP.
tapi da tersingkir.
xde dah anyonghaseyo~ huuu

jeely jelly said...

argghh !tensyen je tgk af semlam..
x sangke langsung erul keluar..
grr !! afmasuk lah !!!

Atie iskandar said...

PATTNYE LENA TEKELUAR LA.. DY XBEST!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails