Saturday, June 11, 2011

HARRY POTTER VERSI PORNO | THIS AIN`T OF HARRY POTTER


Assalamualaikum

http://image.guardian.co.uk/sys-images/Arts/Arts_/Pictures/2007/02/12/danielradcliffe460.jpg

Ada di antara korang yang dah tahu pasal benda ni? Ala..pasal filem Harry Potter akan dibuat, tapi versi PORNO...Biar betik? Aku baru jerk tahu kottttt.. Tajuk filem tu THIS AIN`T OF HARRY POTTER... Filem seperti ini, tak silap aku namanya PARODY filem...

Menurut Drew Rosenfeld, iaitu Creative Director dari Hustler Video,

"Kami sangat bersemangat melanjutkan tren yang kami mulai dengan THIS AIN'T AVATAR XXX 3D dan THIS AIN'T GHOSTBUSTER XXX 3D. Kami mendapat kesempatan untuk belajar dari dua film sebelumnya, terutama yang berhubungan dengan efek 3D, untuk mengubah parodi Harry Potter menjadi sebuah film Hollywood sejati "

"Selain itu, dengan Harry, Ron, dan Hermione yang sudah menginjak umur 18 tahun dan semuanya sudah dewasa, ini adalah kesempatan yang bagus untuk memparodikan karakternya, dan mempersembahkan imaginasi kami atas apa yang terjadi di balik pintu-pintu Hogwarts yang tertutup," tambah sutradara filem tersebut.

Filem ini juga dibuat khas untuk penonton dewasa di mana dalam filem ni menayangkan babak-babak atau scene yang tutttttttttt..Dan..yang paling penting, akan ditayangkan juga dalam bentuk 3D! Ha????!!!!! Filem lucah dalam bentuk 3D? Biar betul weh... tak sakit ker mata tu..dah lah pakai cermin mata 3D tu cm tak selesa,pastu nak tengok citer cm tu plak dalam 3D..

Haish..apa nak jadilah.. mentang-mentang teknologi makin maju.. Manusia pun `makin` maju nak buat filem-filem macam ni.. Rupa-rupanya dah banyak jugak parody filem ni cm Twilight, Avatar dan macam-macam lah..

Jadi, kepada korang semua yang, jangan lepas aku bagitahu pasal filem ni, ada pulak yang gatal-gatal nak pergi download kat rapid share lah, mediafire lah dan macam-macam lagi lah.. Mentang-mentang filem tu akan keluar tahun ni..Haish..
Ingat ni.. Jangan menggatal nak download.. Aku dah pesan ni.. Dosa...

errr.tapi, saper-saper yang nak download tu KLIK SINI..

Hahahaahaha..mana ada.. acah jerk..amboi..cepat ajer mata tu cari KLIK SINI..
Jangan..INGAT! JANGAN! DOSA!

sumber :SINI

6 comments:

emieysandra said...

akak tgk je klik sini tu..huhu, baik x =.='

sugar2 kapas strawberry said...

zzzzzzz...macam2 lah yg pelik2..maju2 nk buat 3D LAGI TUH.HAHHA

cucu umie said...

haha..ingt ad tadi baru nak klik..pergh, filem porno pon dh maju ad 3d tu..hohho

Red said...

peh. entri kita mcm nk sama aje.. tiru eh.? haha. guro aje :P

hey you know what.? ta salah kan check entri kita yang sama ni.?

http://gitarputeh.blogspot.com/

qasehraihan said...

uiiiii...bior benar fiqq???


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/gambar-perkahwinan-penjaga-gol.html

Norhayati Rostam said...

Boleh jadi box office gamaknya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails