Tuesday, June 21, 2011

T-SHIRT SMART | KAMI CIKGU BLOGGER!

Assalamualaikum...

Wah..maaf lah tak dapat update blog siang tadi.. Aku tadi berangan-angan lah nak update dalam kelas, tiba-tiba plak ada pensyarah masuk.. Terus tak jadi nak update... huhhuhu..

Ok, malam ni aku nak cerita sikit pasal T-SHIRT yang smart ni.. Aku betul-betul rasa teruja sampai rasa nak terkencing (OK TIPU)... Smart kott T-shirt tu... Oh yer, lupa nak bagitahu, T-shirt tersebut merupakan T-shirt rasmi geng KAMI CIKGU BLOGGER...

Setelah lama menunggu, akhirnya rekaan t-shirt tersebut siap juga... Namun, sebarang tempahan belum lagi dibuka.. InsyaAllah bila tempahan dah buka nanti, aku bagitahu korang ok?

Aku rasa, golongan bukan cikgu pun boleh juga memiliki baju ni kot.. Lagipun koran gyang memakinyer kan? Huhuhu... Ingat lagi masa kat sekolah dulu, tak silap aku, ada kawan-kawan aku suka menggedik beli baju rumah sukan yang macam-macam warna, lepas tu pakai.. Suka hati dia jerk...haaahhaha...

Ha, sekarang aku nak tunjuk T-shirt nyer.. Dah bersedia? Jom...


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
http://4.bp.blogspot.com/-_quGpecllog/TgBZbggQ5GI/AAAAAAAAACI/P2CiOzGsZFE/s1600/tshirt+KCB.jpg

credit to: SINI

Jadi, macam maner? SMART TAK?
huhhuhhu :)

9 comments:

emieysandra said...

cantik design baju ni^^

imah said...

ala comelnye ^^

Diya Edhayaa said...

smart seyh.. mmg nk beli gk.. mmg nk ajk geng2 blogger seIPG bli ni nt.. hehe

NUR AIN AZMAN said...

lawa lah design t-shirt tuh :)

emieysandra said...

smart kn t-shirt kite..ehehe

MiSzy DiaN said...

fiq..
sorry..
i've lost ur number..
nati ko text aku anything blh?
aku tk ingt apa num ko..
hp aku ilang..
smua number fon pn daa ilang skali..
so nati ko sms aku k..
jan miscall.. orite?
take care... miss eu :)

Umi Asura Sanusi said...

smart!!!!!

Kami Cikgu Blogger said...

thnsk fiq sebab sudi repost kan entry psl tshrt ni :)

terima kasih banyak2 :)

cik mien said...

wah!!!!smartnye baju tu....siapa reka????

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails