Friday, July 22, 2011

AKU 1ST TIME JUMPA TELUR DADAR UNIK

Assalamualaikum...


AMARAN! ENTRY INI TIDAKLAH SEHEBAT MANA. SEKADAR PERKONGSIAN BIASA.

Entry kali ni tentang telur dada.. Eh, salah, telur dadar.. Ha, selalu kalau kita beli telur dadar feat nasi goreng ker, mee goreng ker, maggie goreng goreng ker, mesti orang tu akan letak sekali dekat atas nasi tu kan? Tapi tadi, unik weh.. AKu serius rasa unik.. Terkejut jugak aku... Nak tahu kenapa?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ha, tengok tu.. Unik kan?
Unik tak? Siap beralaskan tisu lagi tu...

Siap beralaskan tisu dan dibungkus sekali dengan polisterin (cm ni ker eja polisterin?).. Hahahahaha.. Aku ingatkan aku terbeli nasi lebih, sebab tgk cam byk jerk bekas polisterin tu.. Aleh-aleh rupa-rupanya telur dadar.. Terkejut kottttttt... Hhahaahhaha...

Nak kata kedai tu gah di mata dunia, tak pulak... Tapi, mungkin cam tu kottt cara dia bungkus telur dadar. Mungkin dah tujuh keturunan mereka apply kan cara bungkus telur dadar.. (gitewwwwwwwwwwwwwwww..........)

Tapi, satu jek aku tak puas hati tadi. Fresh oren dia serius kelat weh... Ala2 rasa pahit+masam+manis = geram ...

Aku rasa dia blend sekali dengan kulit kottttt.. Agak-agak kalau dia buat jus durian, mesti dia blend sekali dengan kulit-kulit durian kan? huhuhuhu...

7 comments:

azalia hjsalleh said...

nk sikit

Azham Vosovic said...

hahaha, sbb telur dadar tu berminyak sangat...

ZWAN SABRI said...

Pentingkan kualiti sungguhla kedai nii..
Btw, aku bangkang cara yang digunakan oleh kedai tuu.. Polisterin adalah berbahaya kepada alam sekitar.. So, tolong pesan kat kedai tu, sila meminimumkan penggunaan polisterin demi alam sekitar kita.. HUHU

MySuaraBlog: Dulu Lelaki Tapi Kini Wanita?

syakirah samat said...

minyak terlebih kot thats y dye kai tisu tok bg minyak serap kat situ .

heheheheheh

Nur Areefah said...

lahh igtkan apa.huhuu..
biasa telur dadar dia letak dalam polisterin (cmne tah eja nya -.-)

latest entry : blogger.com mobile template

abazilah said...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

ilanilyana said...

hahaha fik2, kelakar la entri ni..plg best jus durian tu..blend dengan kulit xsampai sejam dah kena bwk g hospital kot

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails