Friday, July 1, 2011

AKU TERINGIN NAK MAKAN CHICKEN CORDON BLEU!

Assalamualaikum...

Memandangkan perut aku sedang begitu lapar sekarang ini, maka aku mula berangan-angan nak pergi SECRET RECIPE Ahad ni... Kerana apa?
Kerana aku sememangnya teringin nak makan

CHICKEN CORDON BLEU

http://1.bp.blogspot.com/_92II_ZDVxPM/Sj3v13AGQTI/AAAAAAAAAV4/sK78QRnUk1A/s400/chicken+cordon+bleu.jpg

sedap kan?

RM 15.80


Pergh..sedap kottttt...Ko tengok gambar dia pun dah menggoda perasaan kan? Ini semua gara-gara kau melawat blog CIK EPAL aritu.. Dia kata CORDON BLEU sedap... So, aku pun memang teringin sangatlah nak try... Aritu pergi Secret Recipe, Cordon Bleu dah habis.. So, aku harap sangat.. InsyaAllah bila aku pergi kat situ nanti, akan ada CHICKEN CORDON BLEU!!!!

Tak sabar nak rasa limpahan keju yang enak dan pekat, disaluti oleh ayam yang lembut dan sangat rangup..ARGH!!!!!!


Lagi satu, tekak aku sekarang tengah jatuh hati dengan :

http://my.marketroot.com/secretrecipe/catalog/file/images/product/white-chocolate-macadamia.jpg

WHITE CHOC MACEDAMEA...

RM 7.00 (after tax)

Kalau dulu aku mnat giler dengan New York Cheese Cake, tapi sekarang tengah minat dekat white choc tu.. Ni semua gara-gara ZUHAILA ZULKIFLI yang memperkenalkan aku tentang WHITE CHOC MACEDAMEA!!! Argh..sedapnyer.....

Korang pulak tengah teringin nak makan aper plak sekarang?

7 comments:

Rozuan Ismail said...

memang sedap kalau tengok gambar.mahal x harga dia?huhu.nak try jugak kan.hehe.

saiazuan said...

tgh lapar nieeeeeeewwwwwwwwwwwww :D~

sayonara june holla july http://eleventx.blogspot.com/2011/07/berlabuhlah-tirai-june.html

Wawa Amran said...

Pernah & kempunan.. Elaun x masuk ag, xleh g mkn kt SR! Fiq wat akak terliur lar~ =P

AKU CHUN said...

CHICKEN CORDON BLEU memang sangat sedap! Cheese dia!!! Nak jugak!!

Citarasa Rinduan said...

kak baru lepas pi makan kat mama chop papa grill...
kat tempat kak SR jauh..
rasanya kena cari gak nie

imah said...

ada orang kate tak halal.. kalo was2, jgn makan.. ^^ *orang la kate*

AMMAR YASIR said...

Sedapnya...ske buat org terliur eh..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails