Thursday, June 30, 2011

Pernah Jumpa BABI LAUT?

Assalaamualaikum....

Seperti biasa, pada hari ini aku bersiar-siar di dunia maya.. Walaupun perut aku tengah sakit, tapi tetap jugak nak join.. Lepas tu, tetiba aku terjuma gambar BABI LAUT...
Aku terus rasa nak muntah.. Euwwwwww... Serius rasa geli.. Aku bayangkan benda lembik yang berwarna pink itu diletakkan di sebelah pipi aku.. ARGH!!!!!! GELI,...

Tapi, sebenarnya tak silap aku, benda alah tu merupakan sejenis adik beradik yang sama dengan gamat atau mentimun laut... Even, walaupun macam geli untuk dipegang, tapi, still lagi kena ingat yang makhluk tu ciptaan ALLAH S.W.T juga... Sesungguhnya Allah S.WT itu Maha Mengetahui setiap apa yang berlaku di dunia mahupun di akhirat kelak.. (wah..terus ada tazkirah)...

Ok, dah sedia nak tengok? Jom.....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


[Image: sea_pig_01.jpg]

[Image: sea_pig_02.jpg]

[Image: sea_pig_03.jpg]

[Image: sea_pig_04.jpg]

Aku bayangkan babi laut ini lembik dan berair... Wah, kalau dalam watak kartun mesti comel kan? Hurm. Agak-agaknya kalau sentuh, kena SAMAK tak?

credit to: SINI

13 comments:

♥misz nana♥ said...

eee.. geli~~

LittLeMyRashMaLLoW said...

geli~
mcm ketumbuhan..hehe~

Munira Muhiyddin said...

EEEE. takutnyerrrr. *pengsan*

Cik Embun said...

waaa... cam lembik2 ja.. cam sotong ja isi binatang tuh.... hahahaa

cik jelly chan said...

euii...macam raksasa jer...
nak muntah tengok...huhu

Dianaa said...

Err, geli la tengok natang tu =='

cik mas said...

weeekkk!!! geli nye!!! :(

imah said...

hahahah.

qasehraihan said...

aiyyyaaa....geliiii..huhu


meh baca..

entry panas hati lagi..
http://qasehraihan.blogspot.com/2011/07/entry-sangat-sakit-hati-kau-memang.html

cik mien said...

eii...buruknye gambar dia...geli betol..macam raksasa tapi raksasa kecil...hehe

miszTERRA_SF_ said...

geli geli geli.. geli kuase seploh kot.. huhu

darneallo said...

mantap ni barang,,? keajaipan,,? alean laut tu,,,?

darneallo said...

smartnya,,? ada gak binatang jnis bgini,,? alein laut wa ni,,?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails