Wednesday, June 29, 2011

GAMBAR LAWAK | KEGUNAAN LAIN LAPTOB

Assalamualaikum...


Di sini saya ingin mengingatkan supaya na perlu sedar bahawa laptob anda mempunyai begitu banyak kegunaan... Bukan sekadar untuk online FRIENDSTER, MYSPACE (Ada lagi ker yang main benda alah ni), tapi boleh juga digunakan untuk bermacam-macam cara..
Oh yer... Adakah anda teringin untuk mengetahuinya? Jom.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


broken-laptop (1)

boleh digunakan untuk memecahkan kacang yang keras

broken-laptop (2)

ha.sape laptob dia panas sangat tu, boleh jugak digunakan untuk menggoreng telur..
Dapat jimat penggunaan gas di rumah.. :)

broken-laptop (3)

Digunakan untuk bermain ping pong pun boleh... Sangat digalakkan.. :)

broken-laptop (4)

Yes..ni paling hebat.. Alang-alang tunggu train tu, boleh jugak dijadikan sebagai kerusi..
broken-laptop (5)

Wah...kalau nak mengetuk paku dan takder tukul besi, laptob juga boleh digunakan untuk mengetuk paku tersebut.
broken-laptop (13)

Sangat sesuai untuk dijadikan sebagai rumah burung...




Yang ni aku paling tak boleh blah...
Laptob juga boleh berfungi sebagai......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
broken-laptop (7)

PENGAUT SAMPAH!!!!!

MOTIF?

heheeheh..sekadar bergurau saja.. kau jangan pulak menggatal nak praktiskan kat rumah!!!!
Ingat tu!!!!!! :)

credit to: SINI

14 comments:

laskar pelangi said...

tu nak kena buat macam tu bila laptop harga dalam seringgit satu=D

♥misz nana♥ said...

haha.. naseb bek dah pesan jangan ikut.. lau dak nak folow dah suma gambar2 kat atas tuh.. keh3

♥misz nana♥ said...

haha.. naseb bek dah pesan jangan ikut.. lau dak nak folow dah suma gambar2 kat atas tuh.. keh3

Miscellaneous Smiles said...

arhh aku tak snggupp..~

ila said...

buruk bebeno duduk ats lepyy.cian leppy tu,haha

saiazuan said...

kreativiti mengatasi tahap limitasi..hahahaha :D


dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

Hafizzi Aziz said...

YANG LAST SEKALI PALING LAWAK!
HAHAHA.

cucu umie said...

kalo praktikkan..almak menangis tak berlagi lh..hohoh

Citarasa Rinduan said...

Hahahhaha..
enjoy dengan entry di blog cikgu fiq..
terbaik

kinn said...

keh2. xboleh blah tul. laptop la kesayangan. xsanggup nak buat camtu. =]

cik jelly chan said...

hehehe
nak try yg goreng telur tuh r
dekat hostel tak leh bawak kuali mahupun dapur gas..hihi

cik chopu said...

haha over pulak nak buat ketuk paku~

cik aied said...

kah3....kelakar gila yang jadi pengaut sampah tu..

Anonymous said...

bingong punya idea.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails