Monday, July 4, 2011

CERITA PANAS | PENSYARAH AKU KANTOI

Assalamualaikum.....


Aku ada benda nak citer ni.. Tapi, aku harap, habis kat sini jerk lah yer... Pergh.. memang panas weh citer ni.. Bila aku tahu jerk, memang aku terkejut.. Serius weh.. Memang aku terkejut.. AKu tak sangka lecturer aku macam tu.. Haish..

Eh, nanti dulu, korang pikir apa ni? Jangan pikir bukan-bukan tau.. Aku maksudkan aku terkejut sebab.....

LECTURER AKU PUNYA RINGTONE LAGU KANTOI...

Beliau merupakan lecturer lelaki dalam lingkungan 50-an... Tadi, masa kelas beliau, seperti biasa beliau akan menceritakan pengalaman beliau masa muda-muda dulu.. Tetiba...


Semalam I call you, you tak answer
You kata you keluar pergi dinner
You kata you keluar dengan kawan you
but when I called Tommy he said it wasn’t true


Mula-mula berapa orang jerk gelak, lepas tu terus 1 kelas gelak..
Pergh..terbaek lah lecturer aku.. Sempoi habis...
heheheeh...

Habis jerk kelas beliau, kawan-kawan aku duk menyanyi lagu tu.. Ada siap main bluetooth lagi.. (mungkin tak der lagu tersebut dalam simpanan hand phone kotttt..)

Aku pun join lah sekali menyanyi bersama mereka.. haish.. memang ceria giler kelas ktorang...
Suka giler lah sama korang.. Mmuuuuuuuuuuuuaaaaaaaahhhhhh!!!!!!!!!! :)



yang tiada dalam gambar : ZUHAILA ZULKIFLI

psssssssssst: suka dengar pengalaman lecturer aku masa muda..huuhuh :)

10 comments:

TeAqArH said...

sempoi abis l;a..jiwa muda tu

zuhailazulkifli said...

naseb baekkkkkk adew terselit name aku !

cik tikah said...

hahaha.. lawak2!!

emieysandra said...

fiq, best kn lecturer kdg2 tu suke citer pngalaman diorg msa muda2..time tu,yg ngantuk trus jd segar sb dgr pnglaman diorg~

Gen2Merah said...

hehehe.. best kalau dapat pensyarah yang spoting dan friendly...

dayu_myself said...

hahaha...
pelik macam lcturer aku..
ringtone die lagu jepun yang comel2 tu...serius bdk2 kelas aku ngan aku sekli hmpir gelak..dah la umur die dh cech 3o-40 cmtu..llki plak tu,sudah berkhwin ank dua..haha....

cik mien said...

wah sporting giler pensyarah ckg fiq...best giler ah...

Miscellaneous Smiles said...

ak pun nk gelak lahh

hahahaaa~~

AMMAR YASIR said...

Bhahaha..lawak2..kan dah kantoi

cantekk said...

hihihi...kdg2 tak sangka jgk org2 lama ni,,,ringtone tanak kalah.. ;-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails