Thursday, July 21, 2011

KISAH BENAR | WANITA PAKAI SELUAR KOYAK.

Assalamualaikum....

ENTRY INI BUKAN TUJUAN UNTUK MENGAIBKAN MANA-MANA PIHAK. TETAPI SEKADAR PERKONGSIAN SAHAJA.

Tadi, kawan aku bercerita dengan aku tentang pengalaman sebenar yang dia lalui ketika bermain Bola Keranjang.. Tak pasti pulak waktunya biler.. Yang penting, petang kot.. Takkanlah waktu azan Maghrib kotttt.. Ko nak kena panah petir kalau main waktu macam tu?
Ok, ceritanya bertajuk:
TAJUK : WANITA PAKAI SELUAR KOYAK.

Kawan aku kata, around petang semalam, dia main bola keranjang kat gelangang.. Takkanlah nak main kat pejabat pos pulak kan? Apalah aku ni..Tu pun nak bagitahu.. Sorry..Ha, sambung balik....

Nak dijadikan cerita, ada 1 group pompuan ni main sekali kat situ.. Group itu dianggotai oleh beberapa orang pompuan dan lelaki yang agak-agak...erm..agak-agak... cam lemah lembut jugak lah... Tapi, still lelaki..(Tak pastilah kalau laki tu drag ala-ala Miss Universe Kampung pulak kan...) Kawan aku cakap, pompuan2 tersebut memang lawa-lawa.. Dia pun rasa nak try usha sorang.. (memang menggatal kawan aku ni..huhuhu)-

Ha, masa kawan aku tengah bersenam, beberapa orang pompuan ni pun lalu.. Tetiba kawan aku terperasan.. Dia nampak salah seorang pompuan dalam group tu,
SELUAR TRACKnya KOYAK!!!!!

KOYAK OK!!! KOYAK!!!!!! Katanya dari paras punggung, hingga ke atas lutut... Wah.. Memang rabak betul tu..



Tapi, yang peliknya pompuan tu tak perasan tau.., Dia main jalan jerk depan kawan aku tu.. Wah, mesti time tu, wanita tu tengah feeling-feeling catwalk kat atas pentas modelling kan? Sambil ada kamera tangkap gambar dia.. Cekit..cekit..cekit.. ( Sound effect kamera)..

(agaknya cam ni kot cara dia jalan...)


Aleh-aleh, koyak... Pergh, Sampailah ada sorang kawan laki dalam group diowang ni tegur wanita tu..

SELUAR KO KOYAKLAH.... (agaknya cam tu kawan dia tegur)..huhuhu


Terus pompuan tu terduduk malu di situ.. Pergh.. mesti merah padam kan? Then, salah sorang kawan pompuan tu pulak, pergi kat kereta, then amik skirt labuh rasanya, untuk wanita tu.. Agak-agak dah cover malu tu, terus pompuan tu jalan seperti biasa.. Ala, kira cam nak cover lah tu... Bagus.. Confident level yang tinggi....

Yang peliknya sampai sekarang, kawan aku still tertanya-tanya, Kenapa Wanita tu tak perasan seluar dia koyak? Padahal, kawasan kat situ berangin kottttttttt.... Hurm....

Tapi, macam mana pun, aku tetap jugak nak bagitahu, yang aku faham perasaan pompuan tu.. Sebab, seluar track aku pernah koyak dulu... Depan pensyarah pulak tu.. SEGAN seh..

3 comments:

cucu umie said...

kecian kot perempuan itu.. aishh, mungkin dia tak tgok suar tu kot mase nak sarung..gaga

Elie Lily said...

eh, malu seyh kalau sua koyak then ada org lain tgor! T_T

..cik gugu.. said...

hahaha malu glew weyh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails