Wednesday, July 20, 2011

MUSIM MENEBUS BAUCER MCD DOUBLE CHEESE BURGER

Assalamualaikum...

Sekarang ni, kalau pergi Mcd, ramai betul yang beratur.. Macam nak beli tiket konsert..huhhuhu.. Kau tahu sebab aper? Sebab ramai nak menebus baucer Mcd.. Ha, dalam baucer tu, beli 1 PERCUMA 1.. Menarik kan?

Tapi, sabar dulu.. Jangan cepat melatah.. Sebab, baucer tu untuk pembelian DOUBLE CHEESE BURGER sahaja... ha, kalau beli double cheese burger, dapatlah free double cheese burger jugak.. Maknanya, kau akan makan dua burger lah.. huhuhuu...

Semalam, aku duk pergi lah Mcd dengan kawan aku si Naili ni... Masa tu tak ramai sangat orang, tapi lepas tu jerk, memang beratur.. Nasib baik masa tu aku dah membelinya...uhuhuh... Cuma nak cari tempat duduk tu agak mencabar lah jugak..

http://1.bp.blogspot.com/_uQpI5ucSeM4/STSlXf4ZdZI/AAAAAAAAAEk/npF7Ww1gq-c/s400/mcdonalds_double_cheeseburger.jpg

Kepada mereka yang belum tahu, pergilah selongkar FB MCD yer.. Aku tahu pasal ni pun dari kawan aku si Zuhair... Masa tu, baucer tu tamat 13 Julai.. Agak kecewa lah jugak sebab dah terlepas kan? Tapi, kelmarin, dah ada pulak.. Tamatnya pulak pada pukul 12 tengah malam ni.. Jadi, kepada sesiapa yang belum lagi mencuba baucer tu, pergilah try..

Tapi ingat!!!!

Hanya Seorang Sahaja untuk Satu PENEBUSAN BAUCER.. (maknanya, tak boleh lah pakai baucer tu banyak-banyak untuk kau belikan kawan kau punya sekali.. Hanya boleh beli untuk kau jerk...)

Hanya untuk pembelian DOUBLE CHEESEBURGER sahaja.. Kau jangan mengada-ngada pulak nak menggedik beli Spicy McDeluxe lah, GCB lah, pew benda alah tu semua, aleh-aleh kau tunjuk baucer tu kat akak kaunter, memang sah-sah akak tu seret muka kau kat bahu jalan..huhuhuh...

Lepas tu pulak, jangan risau.. Bukan hanya untuk burger jerk, tapi kau boleh add on dengan kentang dan air coke.. Tp, mestilah double cheese burger sahaja..

Faham kan?

Oh yer, baucer itu jugak boleh diFOTOSTAT.. tak kira lah nak fotostat sebakul, mahupun selori..Begitulah...

Kepada mereka yang dah try baucer tu amacam?
Kenyang tak?

Bagi aku, tak kenyang sangat pun...uhhuhuhuh :)

7 comments:

Aimifiqa said...

sedapnye double cheese beger. dah lme x mkn. melepasla promo kali ini. huhu

imah said...

dah try RFC?? sedap.. tapi kat kedah je ade - -'

zarul farhana said...

sedap ka...

cucu umie said...

kehkeh..alamak xbiase plak makan mcd..hohoh kfc jer sellu..hehe

dayu_myself said...

pergh...ade stgah jam lgi ni...
tapi aku dah get ready tuk tido..
nampknya dapat mkn MCD dlm mimpi je la..huk3...

sedapnya~~nyum3..muahahaha

Azman Azahar said...

ye la org tu mkn benda freesmpai lupa roomate...sob3...=(

Azman Azahar said...

ye la org tu mkn smpai lupa kite...=(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails