Friday, August 26, 2011

ALASAN MENGAPA AKU TIDAK ONLINE DALAM 3 HARI.

Assalamualaikum...

Wah..syukur alhamdulilah aku telah selamat sampai ke kampung.. Wah... nasib baik traffic lancar tadi.. Selalunya dari Nilai-Seremban, memang akan sesak.. Tapi, tadi tak sangat.. lancar..huhuuhu..

Ha, aku pun sangat bersyukur sebab diberi peluang untuk terus berblog lagi..huhuhu... Cuma aku aga pelik, kenapa background blog aku tetiba jadi macam warna hitam ni? Lepas tu cam ada tanda warning..Eh, risau pulak aku... kenapa ek? Hurm..

Ha, kau nak tahu tak kenapa dalam 3 hari yang lalu, aku tak online blog? Mesti ada yang pelik kan? Sebab...
Sebab..
Sebab...
Sebab..
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Aku menyiapkan benda alah ni..


BUKU SKRAP LITERASI NOMBOR (WAJ 3105)

Literasi Nombor ni merupakan subjek wajib pelajar IPG sem 2 degree.. Lebih kurang macam Math lah..( mmg math pun..huhuu)... Utk tugasan ni, ktorang kena buat Buku Skrap tentang bentuk GEOMETRI..



Penat weh.. Dalam dua hari ni, waktu tidur aku around 4 hingga 5 pagi.. Semata-mata menyiapkan buku skrap ni... Nasib baik tugasan ni berkumpulan, so kitorang sama2 bahagikan tugas masing2... Oh yer, ni ahli kumpulan aku..


Dari kiri: Cik Wiwi, Aku, MokJie..

Ha, yang benda alah bawah ni, namanya MODEL 3D PRISMA PENTAGON..

hasil kerja tangan CIK WIWI.. Yang berada di bahagian kiri gambar... Yang bahagian kanan gambar tu pulak, ktorang panggil MOK JIE.. Dia juga turut sama2 membantu untuk menyiapkan Buku Skrap tersebut... Thanks korang.. huhuhuh..

Maka, setelah berhempas pulak, akhirnya tadi berjaya juga kami menghantar tugasan tersebut tepat pada masanya.. Alhamdulilah.. Maka, sekarang boleh terus blogging!!!!!!! Wee...wee... (bunyi ANGRY BIRD..) huhuhu :)

6 comments:

MN said...

wahh, bagus nya cikgu fiq ni .
hihii !
i love maths !
yeayy :D

AMMAR YASIR said...

Pergh!!! Cunnya..buat kat aku satu boleh?

laskar pelangi said...

wah! kreatifff~

imah said...

cover buku scrap tuh comel ^^

selamat hari raya..
maaf zahir batin ..

HAFIZAL said...

RAJIN DAN KRETIF LAH CIKGU...TAHNIAH

~Nana 귀여운~ said...

wui..law0 lar..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails