Sunday, September 4, 2011

KAU MESTI TERKEJUT TENGOK BENDA NI

Assalamualaikum...

Pergh... rasa agak lama jugak tak update blog..huhhuhu.. Tapi, takpew, sekarang aku dah ada mood, maka bolehlah aku update.. Ha, korang semua tahu kan yang orang JEPUN memang kreatif.. Sampaikan kita rasa unik bila tengok hasil kerja mereka.. betul tak? huhuhuh..

Jadi, hari ni aku nak tunjukkan benda yang sememangnya buat aku terkejut.. bukan terkejut sebab aper.. tapi, teruja sungguh.. Tak tahu lah kau rasa teruja atau tak, tapi bagi aku memang teruja.. Konsep benda ni senang jerk.. Ala-ala macam iklan OREO..

BUKA
JILAT
CELUP...

Nak tahu apa benda tu? Nak tengok? Jom..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 



















 
TARAAA!!!!!


 
Dah siap baju nya.. Boleh PAKAI.... huhuhu...



heheehee.. UNIK kan? Kat Malaysia ada jual tak? Agak2 kat Mid Vallet ada tak? hurm........ Saper yang pernah jumpa baju macam ni Aku first time jumpa.. :)

credit to: SINI

15 comments:

purplekyu^_^ said...

menarik~!
cool betol!
:D

amranaiman said...

haha cikgu bende ni ada jual la kat malaysia.. kat sg wang e time square dkt area kiosk2 tgh pejalan kaki.. peppe pn bende bju rendaman ni ada jg yg dalam tin.. sgt kool

NURUL AINI NORAZMAN said...

whoaaa!!gile teruja tgk,.nak jugak satu,.hehehehe

mOoN said...

sempoiii giler

~Nana 귀여운~ said...

maik aih..dasat nyer..memang kreatif giler...huhu

Awan Biru said...

Wah, kagum. Kalau begini, senang benau kalau nak jalan jauh. Toksah bawa bagasi besau.

pha is said...

pergh.. serius kreatif... mmg jimat ruang...

imah said...

oh comelllnyew!

cik mien said...

mcm ne tu ckg fiq?????die rendam baju tu,,pastu bju tu kembang and then dah boleh pakai ea???macam tu ke???wah!!!! dasyat giler le...hehehe

ain dzaya said...

walawei! pastu kalau malaysia d baju cenggini xdew la...bersepah baju kat shopping complex tu....tersusun kemas je..

cik nanie saat :) said...

aku penah beli bju cenggini. tp dalam cover mcm air tin. smart giler. ;)

Tasha said...

peh2,kretip bebenor~~~

emieysandra said...

cool!

Cik Tqah said...

rsnya ada kt midvalley..cube g tengokk..

jahajahatable said...

menarik...tapi bju tu kne iron dlu la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails