Tuesday, September 13, 2011

KAU PERNAH KENA USHA DENGAN WARGA NEPAL?

Assalamualaikum...

Aku rasa minggu ni memang aku akan jarang sekali update blog kotttt.. Sebab agak busy dan mencabar jugak.. Buat KAK EMIEYSANDRA, fiq mintak maaf sangat sebab dah lama tak jengah blog akak.. Sorry sangat-sangat kak.. InsyaAllah fiq akan singgah nanti.. :)

Ha, alang-alang ni, aku nak bercerita tentang kisah warga asing... Sebelum tu, aku nak tanya, ada sesiapa di sini yang pernah kena usha dengan warga asing? Nepal ker, Bangla ker? Ha, ada??? Bagus lah tu.. maknanya, muka kau memang paling cantik dalam dunia.. (huhuhu..MOTIF???)

Kalau kau tanya aku, aku belum pernah kena lagi usha (maknanya aku tak cantik lah ni??? Ada aku kesah? Aku laki lah, kalau laki mana ada cantik.. cute jerk..hahahah~~~~ ok fine.. dah start merepek..)

Ha, macam ni citer aku.. Aritu ada sorang sepupu aku ni tengah praktikal.. Kat tempat dia tu pulak, ada sorang mamat Nepal ni, selalu datang kat tempat tu? Nak tahu kenapa dia datang? Sepupu aku cakap, mamat tu scandal ngan boss sepupu aku  ni ha.. Pergh..biar betik???? Tak pew, nanti kalau ada masa, aku story kat lain entry ae..

Then, mamat ni suka tanya-tanya sepupu aku, num telefon berapa, alamat rumah apa, kadang-kadang siap bagi air pulak tu.. Tapi, mamat tu pesan, jangan bagitahu boss dia, takut nanti boss dia marah!!! MOTIF????
Sepupu aku tu pulak, naik menyampah dengan mamat tu.. Sebab apa? Bau dia busuk??? Ish.ish..ish.. Sepupu aku tu, bila balik jerk praktikal, terus bergosip dengan aku..

Sampai sekarang, bila dia nak pergi praktikal jerk, dia rasa takut sangat kalau jumpa dengan mamat tu.. Apatah lagi kalau berada satu kereta dengan mamat tu.. Sebab, boss dia akan hantar dia dan mamat tu sekali bila balik.. Haish.. Agak-agak kalau kaulah berada kat tempat sepupu aku tu, apa kau buat? Tukar tempat praktikal kah??? Hurm.......

7 comments:

fatt said...

repot jela...gangguan seksual...bwahaha...klu tak nti mamat nepal tu tak stop, tp makin over

Yumida said...

blk sndri xleh? eee...seram jgk kn...bau busuk lak tuu..haha

blog sy penah usha leh blogger Indonesia...now dh de 2 blooger Indonesia yg jd follower my blog

imah said...

jgn balik dgn boss..

ain dzaya said...

errkk....shhyyoo!! warga nepal baekk penuh makne tu...

~ Cik Azz ~ said...

Pernah.. Masa zaman kerja lagi.. tp bukan usha la.. Dia ni Bangla, ajak jalan dgn dia sbb masa tu masing2 tengah jalan sorang2..

Terus je akak stop berjalan, biar dia jalan dulu.. Bila dia dah lepas kat seberang jalan, baru akak sambung jalan balik semula.. Takut bebb... huhu..

Ensem gak Bangla tu... kehh3..

~Nana 귀여운~ said...

eee..wat report jelah..huhu

IS said...

aku bkn stakat prektikal dah mmg keje kat tmpt yg bersepah2 warga asing..cte pasal nepal bangla skandal ngn owg sini 2 cm dah bse je aku dgr...mle2 dlu mmg cm plik tpi skrng dah x plik..
warga asing ni mmg ske nk mengada2 kat owang sini bajet leh ngorat owang sini t dapt kawen ngn owng sini r...bagi aku xpayah ssh2 smpai nk tkr tmpt prek sbb die pon prektikal je kn dah abes t bla gak...wat bodo je ngn nepal2 yg kaco 2...pas2 wat cam garang cket bia die tkut...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails