Friday, September 30, 2011

NOMBOR TELEFON AKU DISEBARKAN DI PINTU TANDAS AWAM!

Assalamualaikum.........

Geram ni..Geram.. Memang ****** lah.. Aku memang rasa nak mencarut ni.. Tak tau lah betul ker tak, atau saja-saja orang nak main-mainkan aku. Yang penting, AKU GERAM JUGAK!!!!! Kau bayangkan kalau nombor tak dikenali call kau, lepas tu cakap dia dapat nombor kau kat tandas.. Kau bengang tak? Atau mungkin, orang tu saja-saja nak mainkan kau.. Tapi, kau still rasa geram sebab rasa diri kau diperbangangkan kan? Huh...

CONTOH

Ok fikri.. Relax..Relax..Take it easy.. Ha, macam ni citernya..
Aritu masa aku kat masjid.. Handphone aku banyak kali berdering.. Dah lah aku tak silent phone.. Segan giler seh.. Yang peliknya, orang ni call dua-dua nombor aku.. Iaitu CELCOM dan MAXIS.. lepas tu aku mesej dia.. Then, tak lama lepas tu, dia call aku...
Berikut merupakan perbualan singkat aku dengan dia..

Aku     : Hello.. Assalamualaikum.. Siapa ni?
Dia      : Malam ni free tak?
Aku     : Ha, kenapa tetiba tanya free ker tak ni?
Dia       : Awak free tak malam ni?
Aku      : Kenapa plak? Awak ni saper?
Dia       : Saya Azman dari Sungai Buluh.. Saya dapat nombor awak dekat tandas.. AWAK SERVICE KAN?
Aku     : ..................  (berderau darah aku beb..bodoh punya jantan..GAY!!!!!)
Aku     : Eh.. tak..tak.. mana ada.. Lepas tu aku letak..

Cam ******tak? Lepas tu, aku bagi nombor tu kat kawan aku.. Kawan aku mesej dia..
Dia boleh balas cam ni:

Saya Azman.. Awak fikri kan? Nice to know you..

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.. siapa lah tu..
Tapi, aku still relax lagi.. Sebab lepas tu memang dia tak kacau aku.. Huh..Tapi, aku still buat kemungkinan..
Mungkin nombor tu merupaka:

-Orang yang kenal dengan aku dan saja-saja nak main2kan aku..
-Memang betul orang tu jumpa nombor aku ak toilet..
Tapi, kalau betul kat toilet, takkan dua-dua nombor aku dia tahu..Haish..Hurm..
Kau rasa macam mana plak? Ada ker antata korang yang pernah mengalami situasi macam aku?

6 comments:

Gen2Merah said...

saya pun penah kena kes lebih kurang sama macam tu.. rupanya kawan2 saya yang saja nak kenakan.. hampeh tul. baik cek baik2, kot2 kawan2 sedang menggelakkan kita tu kalau melayan.. ehe

Mi$s NiCkeL=? said...

aduhai...ksian lak kat ko...tp geli perut aku bc yang pasal gay tu... haha
bangang! hahaha

akmal said...

hahaha...kesian giler. member sendiri kot, saja nak main2 tu

Pia said...

"alamak...parah ni..ala..itu mesti member nak kenakan ko.."

~Nana 귀여운~ said...

fuyoh.....num hemsem...mana gay2 x cair..hahahah :P

cikgu ainura said...

WOW..bahaya ni fiq... hati2 k...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails