Monday, November 7, 2011

GAMBAR : HARIMAU NI SEDIH MELIHAT KAWANNYA DIUSUNG

Assalamualaikum.....

Sebut pasal sedih.. Mesti semua pernah berasa sedih kan? Bukan sahaja manusia tahu nak feeling-feeling or touching2 ni.. Tapi, haiwan pun tahu.. Ha, percayakah anda kalau saya mengatakan bahawa harimau yang dianggap ganas dan garang tu, sebenarnya ada perasaan sedih gak.. Ala, cam dialog filem tu.. DALAM HATI ADA TAMAN..huhuhuh..

Tak percaya? Jom kita tengok...
Sebelum tu, kita main scroll-scroll dulu.....


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.


tengok tu.. Dia sedang melihat siapa yang diusung oleh petugas perubatan tu?

Eh kejap.. Harimau tu tahu tak, bahawa yang diusung tu, bukan harimau betul? Tapi, hanya maskot sahaja? hurm.......


CREDIT TO: SINI


8 comments:

ZWAN SABRI said...

mungkin haiwan tu kehairanan tengok muka harimau patung yang buruk tuu.. dalam hatu harimau tu mesti cakap, sapala yg design patung tuu.. memalukan kaum harimau jer.. HAHA

MySuaraBlog: Shark Night 3D Sekadar Mendebarkan

fatt said...

HAHAHA. cam siot jek...tergelak aku..sengal!

cikgu ainura said...

dia xtau fiq.. mybe dia ingat tu kawn dia.. hahahhaa.sebab belang dah sama dh..

~Nana BamBam~ said...

cian kawan dia takit..kene usung..ghahaha

cik aied said...

hahaha...harimau itu tertipu nampaknya... tp maskot tu comel..haha

ain dzaya said...

hak.hak.hak.

jgn eksaited sgt ea tgok gelagat rimaw tu.

Kakiwayang said...

haha..nice one..kot ye pun nak bagi bantuan perubatan tanggalkan la dulu maskot orang tu...sian rimau risau tak tentu pasal...wakaka...

eMMe said...

hahahahaa!!! tak kenal mane satu yg real, mane satu yg patong ke tok rimau, hehehehe....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails