Tuesday, December 6, 2011

ADEGAN YANG MENARIK PERHATIAN AKU MASA TENGOK CINTA ELYSA HARI NI....

Assalamualaikum...

Currently:
Mood: Suka
Badan : Sengal-sengal badan
Perut: Baru kenyang lepas makan, sambil tengok CINTA ELYSA...

Fuh, nasib baik minggu ni ada CINTA ELYSA.. kalau sekali lagi tak der cam minggu lepas, aku rasa mahu dibakar agaknya TV tu.. huhuhuh... Ha, aku tahu, citer ni sekarang memang ramai yang suka tengok.. Tak kira lelaki, perempuan, mahupun pondan.. Semua berpusu-pusu nak tengok..Heheheh..


Tapi, episod kali ni memang aku suka, even ada antara adegan yang membuatkan aku nak tercekik masa makan tadi.. Hahhaahaha..

1. Adegan masa ARIL call ELYSA...


Pergh.. masa ni pulak kebetulan mulut aku tengah menyuap makanan.. Bila aku nampak adegan tu, aku terus cakap kuat-kuat

ANGKATLAH CALL TU ELYSA! EH, TAK NAK ANGKAT PLAK...

Lepas tu, boleh plak Elysa pikir yang Aril call sebab nak ceraikan dia.. Lagilah buat aku geram.. Tapi, nak kata kelakar pun ada gak.. Sempat lagi aku gelak sebab tetiba dia boleh pikir macam tu.. Hahahahaah.. Sengal..sengal...

2. Pintu tak berkunci masa Rashid masuk dalam rumah..

Ha, part ni memang aku geram... Saja jerk nak jadikan cerita... Masa lepas Mama Elysa masuk dalam rumah dalam keadaan sedih tu, tetiba plak Rashid boleh masuk.. Tetiba plak aku bercakap:

APASAL KAU TAK KUNCI PINTU? Haish..geram ni..geram...

3. Rashid pakai tudung..

Hahaahahaahahaha.. Yang ni memang aku tak boleh blah.. Sempat lagi tu menyamar sambil pakai tudung hitam masa Mama Elysa nak amik duit dia kat bank.. Cantik kau Rashid.. Kalah Rosnah Mat Aris...

Yes.. tu jerk untuk CINTA ELYSA pada malam ni... Walaupun banyak cabaran dan dugaan, aku ahu, last sekali mesti mereka bersatu punya.. Hahaahahah.. Betul tak?


pssssst: Tetiba teringat plak citer TENTANG DHIA tadi... Masa part Dhia mati tu, aku ingatkan mimpi.. Rupa2nya betul2 mati.. Nasib baik semapt diselamatkan oleh Pak Imam... :)

9 comments:

deen azmee said...

hohoho.. ramai betul layan cite ni eh.. aku nak try donlod gak ar tgok mcm mana.. hahaha! ;)

Alisya said...

gelak habis tgk rashid td.siap spek hitam lg..haha..

missyaya (: said...

haha ~ aq pun tgok gak cite tue tdi tapi dah nak abis tym aq tgok :)

juicy X said...

hat no.1 tu betol,saya pon tepuk dahi bila elysa blh pulak pk dia nk cerai ke hapa.angkat jela call tu dulu!adehhh

NANA NAZIRA.. said...

aku x minat cte tu sbb ada fasha.. muahahahahaha.. tntg dhia best gler td.. berdebar2.. pasnie mak mentua dia plak yg pengsan dgr dhia idup lg.. mauahahaha.,..

Frogskins said...

haha...no 3 tu mmg klakar habis...

NHMS said...

best ke cite tu?
aku drama malay nie kureng.. =.=

Diya Edhayaa said...

haha. ntah hape, msuk umah xknci pintu. sngje je nk jdikn cite. yg dhia td 2, seram kot!

Cik Aied said...

aku x minat sgt cinta elysa ni..
tp tentang dhia tu mmg aku tgk.. haha..part mati pun aku ingt mimpi..rupanya btol..tp still x caye sbb xkan heroin mati kan..mcm mustahil..rupanya mati hidup balik..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails