Wednesday, December 7, 2011

DULU SETINGGAN, SEKARANG MACAM KONDO

Assalamualaikum...

Ha, tengok tajuk entry aku kali ni, mesti ada antara korang yang teringat sesuatu kan? Ha, agak-agak pasal aper? Cuba ingat betul-betul. Yes..tepat sekali!!!!! Salah satu dialog dalam filem LAGI-LAGI SENARIO... Yang part Yassin cakap sebelum nak masuk dalam rumah Saiful dan Wahid.. Ha, tapi kali ni, aku bukan nak story pasal tu..

Tapi, aku nak tunjukkan kepada korang tentang sebuah GARAJ yang dahulunya buruk, tapi telah diubahsuai menjadi CANTIK, MANTAP, MELETOP KEBABOOOOM dan ditransform ke dalam rumah...  Ha, ala-ala macam sesi DEKORASI lah kotttt.. huhuhhu..

SEBELUM!!!!!

Transforming a Garage into a House

Transforming a Garage into a House

Transforming a Garage into a House

Transforming a Garage into a House


SELEPAS!!!!!


Transforming a Garage into a House

Transforming a Garage into a House

Transforming a Garage into a House

Transforming a Garage into a House

Transforming a Garage into a House

Transforming a Garage into a House

Transforming a Garage into a House

Ha..mcam mana? Lawa kan? Mantap kan? Ala-ala macam hotel mewah pun ada gak.. Ni sebenarnya merupakan satu projek dekorasi yang nak memberi idea kepada mereka-mereka yang ingin menghias rumah meskipun rumah mereka itu kecik.. Tak silap aku, projek ni berukuran 41 m2 dan hanya mengambil masa
 6 BULAN SAHAJA!!!!

psssssst: Mesti kos dia mahal kan? :)

CREDIT TO: SINI

12 comments:

Pamie said...

confirm mahal..interior kemain..lawa gila..

Sizzling Suzai said...

woww..awesome..simple but luxurious look.. ^^

nazifa said...

kalau sorang2 boleh la duduk dalam rumah tu... haha....sweet! :D

Izan Ishak said...

wowwww...hebatnya! sangat cantik...dan kosnya jugak mesti cantikkk....

Onitsuka_hana said...

luar nampak kecik.masuk dalam nampak luas

♥AQiL KaMaRuDiN♥ said...

cantik, kreatif, simple, mahal, berbaloi. totally awesome ^_^

cikgu ainura said...

peh... hebat laa..
dr garaj leh wat umah..
klu akq, ada umah cam nie.. xnak dah g mana2.. nak dok aje kat umah nie.. ahhaha

sugar2 kapas strawberry said...

cantik..terbaik kot.dr besepah npk trus macam umah mewah

Teenager Housemaid said...

OMG!!
seriuskah ini?? lawa giler...

Cik tikah said...

wah wah wah! melampau

Fabulous Me said...

Mak oi ctk gils

Mawar said...

wah! nice sgt!! suka~ =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails