Thursday, December 8, 2011

AKU RASA PELIK LAH. KAU TAK RASA KER?

Assalamualaikum...

Currently:
Mood: Pelik
Badan : Mengantuk
Perut : Teringin nak makan Ayam Hot n Spicy KFC yang baru sahaja kembali tu...

Aku pelik betullah..
Dari tadi aku pelik..
Kau tak rasa pelik ker?
Mesti kau sedang bermonolog kan?
Apa yang pelik tu?
Ha, cam ni..
Tadi aku pergi lah blog orang-orang yang aku belum follow..
Lepas tu, bila dah pergi, rasa tertarik plak.. So, aku followlah blog mereka itu..
Lepas tu, aku tengok, muka aku tak muncul plak kat senarai followers mereka...
Aku terus pelik..
Lepas tu mula terdetik:

EH, BIAR BETIK?

Aku ingatkan ada kesilapan kat blog-blog tertentu jerk.. Lepas tu, aku followlah plak blog orang lain..
Rupa-rupanya sama jerk..
ARGH!!!! Aku dah risau... Ni mesti ada kecelaruan ni..
Lepas tu, bila aku tengok senarai followers aku kat sidebar aku tu plak, muka yang keluar muka followers-followers lama... Muka followers baru tak keluar, tapi jumlah followers tu betul.. Haish.. pelik..pelik...

Kau tak rasa pelik ker?
Paperpown, kalau korang dah follow blog aku ni, even tak keluar muka korang yang comel tu, just bagitahu kat shoutbox yer.. nanti aku terjah plak blog korang.... :)

9 comments:

Diya Edhayaa said...

sme la fiq.. sy pn cmtu gk.. 3,4x duk reload page.. pelik laa..

★ aIsyaH ★ said...

pelik2..^^

♥AQiL KaMaRuDiN♥ said...

betul tu cikgu fik. saya pun alami benda yang sama. demi menjaga hati semua pihak & tak mahu hati saya terus panas reload page blog tu, saya hide kan je column followers tu. baru puas hati..

Cik tikah said...

lor. kalau jadi macam tuh aku pun pelik. maybe dh follow kot b4 ni . btw, teringin nak mkn kfc gak! haha

♥ MS ♥ said...

eh, tak dek pun? . same jek kot, kalau follow blog, akan nmpk gambr tu . .^__^, insan2 yg terpilih jek kot akan rasa benda pelik2 ni. HAHA. .

deen azmee said...

blogspot ada masalah kot.. entah la..

CETUSAN SEIKHLAS RASA said...

Mmg pelik... tapi sentiasa benar. Pernah melaluinya tapi ignore je... finally muncul juga muka comel-comel follower tu.

Cikgu Fikri said...

pelik..pelik..pelik...

DULU SETINGGAN, SEKARANG MACAM KONDO

NANA NAZIRA.. said...

ceh... nk gak promote cte ko kat komen aku kn??? ngeee..
eh, bnde tu dh jd ok balik laa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails