Friday, December 9, 2011

AKU MENGAKU AKU PERNAH JADI HACKER! KORANG?

Assalamualaikum....

Yeah.... Saya nak mengaku! Yang saya pernah jadi HACKER! Tapi, bukan hacker yang bahaya tu.. Haish..tah mahu.. Dosa.. Tapi, hacker macam ni.. Cuba tengok yang tahun 2011 punya kat bawah ni:




Hack

credit to: SINI

HACKER TAHUN 2011....

Aku selalu hack FB kawan aku... Hahahahaa.. Jahat giler.. Pantang kalau dia pergi tandas ker.. Memang sah-sah aku ceroboh... Kadang-kadang aku tulis status kat FB dia camni...

SAYA CANTIK TAK? KOMEN?

Hahahaahahahahahahaha... Padahal kawan aku tu laki...
Lepas tu, kalau dia tahu, mesti aku kena carut dengan dia... Kepada korang, jangan amalkan selalu yer... Tak elok.... :)


10 comments:

♥AQiL KaMaRuDiN♥ said...

amboi cikgu fik. nakal betul ya? sedap x kene carut dgn kawan? haha
saya blom penah lagi buat mcm tu. engat nk try buat kt FB kakak, tp x kesampaian sbb saya dh decided utk tutup FB selama-lamanya. dh x de FB lg dh.. maka x jd lah nk buat dosa ^_^

NANA NAZIRA.. said...

cantik ke kwn ko tu??

Siti Safiyyah said...

hamboi fiq.. nakai nohh. hehe.

lama tak lepak sesama dekat bcr sampai lewat pagi.. ^^

Nur Aischa said...

haha tulah kan dah kena carut, haish lps ni jgn buat lagi ya.. hahah :D

LydSunshine said...

Nakalnya cikgu nih. Tapi kalo update status yg tak menjatuhkan maruah takpe la. Jgn sampai bleh sebabkan pergaduhan sudeh...

ishiko said...

ambuihhh.. notty nih

NURULHANIF said...

kesian kat kwn tu.. hehe

Tasha said...

xpenah xpenah~~~

*mata tgk tmpt len.haha

ecadwinkyasha said...

selalu gak kena dgn kwn2 mc tu....geram!.bila dorg tinggalkan lappy mcm tu,hah balas dendam la apa lagi?!.hikhikhik

Onitsuka_hana said...

mmg panjang.. teringin nak p tapi xdapat.kwn yang xmau p plak dapat plkn..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails