Saturday, December 17, 2011

KAU NAK TAHU APA YANG BUATKAN AKU NERVOUS TADI?

Assalamualaikum.....

Semalam aku ada post entry psl ESOK AKU TAK SANGKA AKU AKAN MELAKUKANNYA kan?
Ingat tak? Terkejut aku sebab daapt sampai 11 komen.. Thanks sebab doa dan wish korang kat koment box tu..  Aku sangat terharu.. Rasa nak menitis plak air mata jantan ni.. (pergh..hiperbola giler sampai nak menitis air mata)

Ha, alhamdulilah.. Sebenarnya aku dah berjaya pergi ke tempat tu dan berjaya melakukannya.. Mesti korang tertanya-tanya apa benda yang wat aku nervous sangat tu?

Kau nak tahu, disebabkan benda ni lah, malam tadi aku tak boleh tidur lena... Aku baring-baring nak prepare untuk tidur, around pukul 1, tapi disebabkan aku pikir macam-macam, aku guling sana, guling sini, last-last around PUKUL 5 PAGI baru aku tertidur.. Tu pun tidor sekejap jerk sebab pagi tu dah kena bangun..

Oh yer, nak tahu aku pergi mana? Aku pergi sini:



DAN!!!!
APA PULAK YANG BUAT AKU NERVOUS SAMPAI SUSAH NAK TIDUR TU?

jawapannya adalah:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 AKU JOIN METRO IDOL!!!!!

Ha, sengal!!!! Serius nervous weh.. Tapi, alhamdulilah tadi tak nervous.. Aku main bantai jerk nyanyi.. Microphone dia serius macam  $%%^^^&$#### !!!!!!!
benci!!!!!

esok aku akan citer perkara-perkara menarik kat sana yer.... InsyaAllah.. 
Nak citer malam ni cam tak feel lah, lagipun aku penat sangat... lenguh satu badan!!!
kita jumpa di lain entry yer... :)

8 comments:

~Nana BamBam~ said...

oohh gupenyer cikgu kitew nie gi ujibakat nyanyi...wahh ada bakat terpendam letewwww...

syabas kerana mencube..mesti merdu kennnnn..huhu :P

SAIFUL ANUAR BAHARUDIN said...

larr.. ingatkan apelah yang nervous tuh... hehehehehe

KakiWayang.com said...

Wah, metro idol!!

sesuka haty said...

good luck..my akak ade msuk nyanyi2 tuh..besok nyanyi2 lagy hehhe..my akak yg cecumel tuh:)

Nurul Nazifa Azmi said...

cikgu fiq memang hebat!!! :P

ahsfantasy24 said...

Haha..
ingatkan temuduga ke ape.
tak test nyanyi tak pakai mikrofon ke?
terkeluar lak anak tekak kan? hee


Latest Post:
1. Lupakan cinta lama. Kau boleh?
2. Rasanya lebih baik kalau kau hilang tanpa aku sedar.

Nur Aischa said...

wahh rupanya menyanyi kea?? hahaha ok nanti cpt2 update ya, nak tahuu :D

NANA NAZIRA.. said...

pttlaaa kulim 1 ari ujan smlm.. nie mcti ujan dari negeri ko..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails