Saturday, January 7, 2012

PERUT AKU SAKIT PUKUL 2.30 PAGI..TAPI AKU RASA SERAM NAK PERGI TANDAS.. HAHAHA

Assalamualaikum...

Pergh.. lama gler gak rasanya tak update blog.. Tak tahulah kenapa.. Bila ada kat kampus, mood nk update tu asik malas jerk.. Camner ek? Huhuhu... So, tetiba rasa malam ni nak cerita sumthing..

Kau tahu, semalam, lepas ASAR, aku tidur.. Bangun plak around 6.30 petang... Terus rasa mual-mual seh.... (bukan mengandung yer..ko giler!!!!! hahhaah).. Lepas tu, kepala au start pening.. So, malam tu aku tidur awal...



Tiba-tiba masa pukul 2.30 pagi, AKU TERSEDAR!!!!! Perut aku memulas seh... Pergh...mula-mula tu aku tak nak pergi toilet.. Rasa seram lah jugak.. Aku terbayangkan masa aku nak buang air tu, ada tangan yang keluar dari lubang jamban.. Haish....Nauzubillahminzalik... Tapi, oleh kerana tak tahan gak, aku pergi jerk lah.... Kau tahu, semalam aku dapat PAKEJ tau.. Cirit birit dan muntah-muntah... Aku terus pikir yang aku kena KERACUNAN MAKANAN.. Tapi, apa benda plak yang aku makan yer.. Hurm.. Mungkin lauk yang pedas nak mampus masa aku makan semalam tu kotttttttt....

Bangun jerk pagi tadi, aku serius rasa malas nak pergi kuliah.. Tapi kalau tak pergi plak, kredit 4 JAM KULIAH tu akan rugi macam tu jerk... Haish... Nasib baik ada abg senior tolong hantarkan... Fuh.. Lega... Selera makan plak tadi mmg kurang lah kan.. Aku makan roti canai jerk masa lunch tadi.. Lepas tu, malam baru makan nasi goreng tomyam..

Lepas tu, aku makan PIL CHI KIT TECK AUN.. Aku first time makan ubat tu.. Camner ek makan ubat tu? Aku main kunyah jerk semua.. Rasa macam makan gula-gula lah plak.. Ada rasa berangin+rasa jamu sket... Errkkk.. -_-`

Alhamdulilah sekarang dah rasa lega... Walaupun perut tu still lagi rasa nak buang air dan kepala tu rasa agak berat skit.. Tapi, aku tak mahu layankan sangat.. Nanti makin melarat jadinya.. Lagipun aku harap agar aku cepat sembuh.. Sebab Isnin ni aku jadi AJK PENDAFTARAN ONLINE untuk GSTT yang baru masuk kat IPG aku.. Dapat junior baru lagi.. huhuhhuhu... Doakan aku yer... Amin.... :)

3 comments:

~Nana BamBam~ said...

aminnn...sian die.huhu

ubat tuh memang mujarab..Insyaallah..

NANA NAZIRA.. said...

hahahahaha.. aku tgk ko kat kls ok jerr.. hikhik.. semoga cepat sembuh..

sugar2 kapas strawberry said...

kalau sakit perut ke cirit ke..memang sesuai makan pil chi kit teck aun tuh..dia macam melegakan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails