Sunday, February 26, 2012

1ST TIME AKU JUMPA BENDA MACAM NI...

Assalamualaikum...

Korang pernah tak kalau nak search internet, atau pun nak bukak satu laman, tetiba keluar benda macam ni pulak..

503 - Service Unavailable

Mesti rasa geram kan? Tak pun mesti rasa nak mencarut kan?

Tapi tadi, aku rasa teruja.. Sebab apa?
Sebab keluar macam ni..


Ha..
UNIK KAN?
1ST TIME aku jumpa.. Yelah kan, aku ni kan jakun sket.. mesti kau dah berjuta kali jumpa benda alah cam ni... Aku pulak, baru 1st time, tu rasa teruja.. hahaahah...
Anyway, sebenarnya, aku nak klik link APESAL.COM yang berada kat baris kotak kedua, bawah header aku tu... Nak baca link yang menarik kat situ.. Aleh-aleh keluar macam tu plak.. Selalunya cam rasa geram kalau jadi cam tu, tapi bila tgk doodle yang comel tu, terus tersenyum sambil berkata..

COMEL GILER!!!!

Hahahahaha.. So, nak tau siapa yang wat? Jawapannya ialah SAYADOODLE!!!

Anyway, tahniah untuk APESAL.COM dan SAYADOODLE, kerana buat saya tersenyum tadi.. :)

8 comments:

~ariFFin~ said...

tahniah juga sebab buat aku tersenyum manis kot

Cikgu Ma said...

kalo dapat doodle comel memang best =)

MawardiYunus said...

tahniah bro .. heheheh

MawardiYunus said...

tahniah bro .. heheheh

~ariFFin~ said...

aku ada tag cikgu fiq dalam entry terbaru..tgk ye..

http://ariffinmutalib.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Hanif said...

pandai dia orang!!

cinta siswi said...

heee.. selalu jd cmtu..

Juliet_iRa~" said...

hee...tp mmg comel pon doodle tu..;p

dl stress gak tp lama2 ok da..ahaha ..refresh la pe lagi..;p

pss : btw, tak praktikum dah..br posting..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails