Friday, February 24, 2012

APPLE IPAD BERSALUT COKLAT | HADIAH SUAMI KEPADA ISTERI!!!

Assalamualaikum

COKLAT iPAD atau APPLE iPAD BERSALUT COKLAT. Itulah cerita yang aku baca tadi kat internet.. Pergh.. terkejut seh... Sebenarnya, iPAD bersalut coklat ni, merupakan idea Stefan Magdalinski untuk dihadiahkan sempena HARI LAHIR ISTERI KESAYANGANNYA.

Yang buat coklat ni plak, PAUL A YOUNG, seorang pembuat colat terkenal di LONDON. Wah, kalau nak tahu citer sebenar, baca kat blog STEFAN MAGDALINSKI.


pssssssssst : Sorry sebab blog aku ni ada probs kalau nak upload gambar byk2, geram plak aku.. So, kalau nak tengok banyak2 tu, siap dsengan kisah benar lagi, klik link kat atas tu yer.. tq :)



Mesti WIFE dia happy gler kan???





10 comments:

cinta siswi said...

untungla.. agak2 kalau suh buat swift coklat dia buat x??hikhik

YaYaNsMuM said...

Perghhh...unik gileww..:)

ZWAN SABRI said...

Kreatif gilaa.. Untung wife dia.. :)

ZWAN SABRI said...

Kreatif gilaa.. Untung wife dia.. :)

~SYAZ~ said...

ohooiii~
bestnyelah kalo dpt ipad siap ngan coklat lagi~
kretip sungguh sisuami nye tu haa..

~roslinda~ said...

haha menarik!*blink*

☻UsaGi NaNa☻ said...

untung laaa suami mampu...huhuhuhhu...*jeles pulak*

Cikgu Ma said...

hadiahlah utk isteri anda =)

Cikgu Ma said...

saya kpli-jQAF..insyallah bulan 6 nnt habis...pismp ea?

FiZ said...

bestnye.dpt ipad, dpt choclatee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails